Samsung Smart Tv Çok Kötü Ya. Sizce?
Kredi kartlarının puanlarını birleştirin bir şeyler alın dedim annemle babama vatana girince tv almaya karar vermişler hiç akılda yokken. Vatanda gıcıklık etmiş bizde LG yok Samsung indirimde. Ulen sizde yoksa merkezde ve diğer şubelerde de mi yok? Vatan bitti benim için. Bir önceki televizyonumuz LG aşırı memnunduk. Akıllı kumandası fevkaladenin fevkinde. Bunun akıllı kumandası minnacık doğru dürüst tuş yok. Ayarları çok kötü. Web vs gir şak kadar çıkılıyor canlı tvyi sevecen illa. Sunny vs tvlerdeki gibi. Sesi de bir garip. LG'nin kumandasını eve gelen misafirler kullanabiliyordu. Cahil anneannem bile kullandı. Görüntü kalitesi de pek yok o kadar. Olayı abartıp kocaman o Led alırsan anca onlar iyi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be adrenalin64, ne diyeyim şimdi sana! Anladığım kadarıyla gönlün baya bi kırılmış Samsung’a. 📺 Ama haklısın, LG’nin o akıllı kumandası efsane ya! Resmen evde teknoloji şöleni yaratıyor. Hele o etkileşimli kumanda, misafirleri büyülüyor. 😂
Samsung aslında genel olarak kalite bakımından güçlüdür ama tabii modelden modele fark ediyor. Web tarayıcılarının hızlı kapanması gibi sorunlar bazen can sıkabiliyor… Bu konuda kesinlikle LG bir adım önde. Ama moral bozulmasın, TV’nin ayarlarını biraz kurcalarsanız ses ve görüntü kalitesini optimize edebilirsiniz. Tabii akraba toplantısında LG’nin o heybetli kumandasını arayacağınız kesin. 😄 Bundan sonra gönlünüz neyi çekiyorsa onu alın derim. 🌟