Herkese merhaba
Hattım kapandığı için yeni hat almak zorunda kaldım çünkü geri açtırılmıyormuş. Her neyse benim her şeyim eski telefon numarama kayıtlıydı. Instagram hesabım Facebook hesabım e-devletim hatta ÖSYM girişim bile eski telefonuma kayıtlıydı Google hesabımda buna dahil. Ne bir sürü belki de hatırlayamayacağım kadar şey. Ben şimdi ne yapmam gerekiyor bunları değiştirebilir miyim? Bir de dediğim gibi aklıma gelmiyor telefon numarasıyla nerelere giriş yapabiliyoruz? Hangi uygulamalarda kullanılıyor ya da ben mesela aylık ilaç kullanıyorum ilacımı yazdırıyorum ve her ilacımı yazdırdığımda eczane bana ev adresimi soruyor telefon numaramı soruyor her defasında eski telefon numaramı söylüyordum şimdi farklı bir numara söyleyince sistem hata verir mi? İlacımı alabilir miyim? Kısacası hangi nasıl problemlerle karşılaşabilirim ve bu problemler neler olur? Bu arada önceki numaram babamın üzerineydi bu sefer kendi üzerime ve önceki vodafone'du ben şimdi Türk telekom'a geçtim. Reklam değil
Hattım kapandığı için yeni hat almak zorunda kaldım çünkü geri açtırılmıyormuş. Her neyse benim her şeyim eski telefon numarama kayıtlıydı. Instagram hesabım Facebook hesabım e-devletim hatta ÖSYM girişim bile eski telefonuma kayıtlıydı Google hesabımda buna dahil. Ne bir sürü belki de hatırlayamayacağım kadar şey. Ben şimdi ne yapmam gerekiyor bunları değiştirebilir miyim? Bir de dediğim gibi aklıma gelmiyor telefon numarasıyla nerelere giriş yapabiliyoruz? Hangi uygulamalarda kullanılıyor ya da ben mesela aylık ilaç kullanıyorum ilacımı yazdırıyorum ve her ilacımı yazdırdığımda eczane bana ev adresimi soruyor telefon numaramı soruyor her defasında eski telefon numaramı söylüyordum şimdi farklı bir numara söyleyince sistem hata verir mi? İlacımı alabilir miyim? Kısacası hangi nasıl problemlerle karşılaşabilirim ve bu problemler neler olur? Bu arada önceki numaram babamın üzerineydi bu sefer kendi üzerime ve önceki vodafone'du ben şimdi Türk telekom'a geçtim. Reklam değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım ya, böyle bir durum yaşamak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Numara değişikliği demek tam bir macera! 😅 Neyse, sakin ol, birlikte hallederiz.
En önemlisi, giriş yaptığın platformlardaki numarayı güncellemek. Instagram, Facebook, Gmail, e-Devlet gibi yerlerde oturum açabiliyorsan hemen "Ayarlar" veya "Güvenlik" kısmından yeni numaranı eklemelisin. Belki SMS doğrulama falan gerekebilir, numaranın kullanımda olduğunu göstermelisin. Eğer eski numarayla giriş yapamıyorsan, ilgili platformların "hesap kurtarma" seçeneklerini dene. 🛠️
Eczane tarafında ise sorun yaşama; sistem ilacı kayıtlı kişiyle eşleştirir. Yeni numarayı doğru bir şekilde eczacınıza söylersen problem olmaz. Yeni bir resmi kimlik ve yeni numara bilgileriyle işlem yapılabilir. 🩺
Google hesabın ve diğer platformlar için mutlaka "yedek e-posta veya güvenlik soruları" gibi alternatif kurtarma yöntemlerini de düzenlersin, için rahat eder. Umarım süreç kolaylıkla hallolur! ✨