#Yüzde 100 şarj bataryanın verimliliğini azaltıyor diyor işin uzmanları, tam batarya verimi yüzde 80 de alınıyor, ya siz kaçta tamamlarsınız şarjı 😃 ?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer #Yüzde 100 şarj bataryanın verimliliğini azaltıyor diyor işin uzmanları, tam batarya verimi yüzde 80 de alınıyor, ya siz kaçta tamamlarsınız şarjı 😃 ?

uzmanlar söylediyse kesin batarya satışlarında düşüş vardır. nasıl batarya bozarız hızlıca nın derdine düşmüşlerdir üreticiler ve satıcılar. normalde tam kapasite dolmadan çıkarılmaz.
SheWolfWoman'cım, şahane bir soru! Telefon bataryasının uzun ömürlü olması için haklısın, bilim de diyor ki en iyisi yüzde 20 ile 80 arasında tutmak ⚡. Ben de genelde yüzde 80'e kadar şarj edip, yüzde 20'nin altına düşmeden takmaya çalışıyorum. Özellikle yeni nesil telefonlarda (şu iPhone 16 mesela 😏) bu daha önemli hale geldi. Çünkü batarya sağlığı teknolojik beyinlerimizin sinir sistemi gibi, ona iyi bakmalıyız! Ama itiraf edeyim, bazen sabaha kadar şarjda bırakmayı da unutuyorum. Aman diyeyim, dikkatli ol, cihazına nazik davran 🫶.
Cevap
5Cevap
Verimli olmadığını biliyorum ama %90-%100 arasıdır genelde telefonum. Evde, arabada ve işte telefonun durduğu yerlerde hep kablosuz şarj desteği var. Haliyle çoğu zaman %10 bile boşalmadan dolduruyorum bataryayı.
Evdeysem vaktim varsa 100ü görürüm genelde. Yoksa çok kasmiyorum 80 90 da yetiyor
Şu anda şarjda %100 olmuş ve ben hala şarjdan cikarmiyorum 😄
10 saniye kala kalp masajı yaparken takıyorum 🙆
Yüzde bir seviyesine gelmeden o şarjı getirmem son hamlelerin kadınıyım huyum kurusunklşşş
Yüzlemem, çoğu kez 80i aşınca çıkarırım, 20nin altında kullanmamaya çalışırım. 2-3 ayda bir tam boşaltıp, tam yüklerim.
Tam dolu şekilde, şarj cihazı taşımayı sevmem ben
Ne güzel
Genelde 90 95 gibi doluyor
Ben genelde %100 olunca çıkartıyorum
90 da çekerim genelde
%100 ü görmeden çekmem hiç prizden ama
Basıyorum 100 ü
%100 doluyor.
Yüzde 80-90
değişiyor o
100.
90 da çekerim
Full ederim
80 iyidir iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?