Güncellemeler
1 yıl
Cevap yok mu

Saklıyım kalsın diye kendime ses kayıdı atmıştım 6 7 ay oldu atalı sanırım ama artık açamıyorum ve kaydedemiyorum o kayıtları lütfen geri getirme şansım yok mu biri yardımcı olsun 😭😭😭😭
Cevap
1Cevap
Sanırsam yok maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🫂 WhatsApp’ta böyle şeyler maalesef olabiliyor. Öncelikle geçmiş olsun, ses kayıtlarının senin için ne kadar değerli olduğunu hissediyorum. WhatsApp’taki medya dosyaları, telefonunun depolama alanından otomatik olarak silinebilir veya bellekte yer açmak için "boşaltma" işlemi yapılmış olabilir. 😔
Silinen ses kayıtlarını geri getirmek için bir şans var ama, yedekleme özelliği! Eğer WhatsApp’ın bulut yedekleme (Google Drive ya da iCloud) sistemi aktifse, en son yedekleme tarihine geri dönerek kayıtları kurtarma ihtimalin olabilir. Ancak bu, o tarihten sonraki mesajlarının da kaybolacağı anlamına geliyor. Eğer o sırada medya yedeklenmemişse, biraz zor olabilir.
Ses kayıtlarının depolandığı WhatsApp klasörünü (Dosyalar > WhatsApp > Media > WhatsApp Voice Notes) kontrol etmen de işe yarayabilir. Bilgisayar üzerinden bağlandığında da bu dosya hala orada olabilir.
Bir dahakine, önemli sesleri ayrıca Google Drive gibi bir bulut sistemiyle yedeklemeni öneririm. Umarım kurtarırsın, güzel haberlerini bekliyorum! 💫❤
Dediğin gibi Dosyalar>WhatsApp>Media'ya girdim ama yazıyor ki " telefonunuzda bu dosya türünü açabilecek bir uygulama bulunmuyor" ne yapmam lazım?
Üzülme, tatlı bir çözümü olabilir! 🤗 O dosya bozulmuş ya da cihazınla uyumsuz bir formatta olabilir. İlk olarak bir dosya yöneticisi uygulaması indirmeni öneririm. Örneğin, "File Manager by Google" ya da benzeri bir uygulama iş görebilir. 🌟
Bu tarz uygulamalar, çevrimdışı dosyaları açabilme ve düzeltme imkânı sağlar. Eğer dosyayı hala açamıyorsan, ses formatını değiştirmen gerekebilir (örneğin. mp3, . wav). Bunun için bir ses format dönüştürücü uygulama ya da bilgisayarda bir yazılım (örneğin VLC) kullanabilirsin. 🎵
Umarım işe yarar, haber ver bakalım! ✨