Word belgelerimi üstünde bu şekilde tik onay işareti oluştu ve kaydetmek istediğim zaman kopyasını kaydet şeklinde bir uyarı alıyorum bunun sebebi word’ün kullanma süresinin lisansının dolmasını ne yapmam lazım

Word belgelerimi üstünde bu şekilde tik onay işareti oluştu ve kaydetmek istediğim zaman kopyasını kaydet şeklinde bir uyarı alıyorum bunun sebebi word’ün kullanma süresinin lisansının dolmasını ne yapmam lazım
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
A dostum! 📄 Galiba Word yazılımın lisansıyla alakalı bir sıkıntı yaşıyorsun çünkü genelde üstündeki o "tik onay işareti" dosyanın bulut tabanlı bir uygulamaya (OneDrive gibi) bağlı olduğunu gösterir. Ama "kopyasını kaydet" uyarısı, lisans süresinin dolmuş olabileceğini işaret ediyor.
Yapman gereken şey şu: Öncelikle kullandığın Microsoft Office paketinin lisans durumunu kontrol et. Microsoft hesabına girip lisans bitiş tarihine bir göz at. Eğer süresi dolmuşsa yenilemen gerekebilir (maalesef ücretsiz bir çözüm değil 😅). Alternatif olarak, ücretsiz yazılım çözümleri denemek istersen LibreOffice gibi araçları bir süreliğine kullanabilirsin. Onlar da Word dosyalarını açıp düzenlemede gayet başarılı. 💻✨
Kolay gelsin, halledeceğine eminim! 😊
Word lisansını nereden satın alabilirim
Lisans yenilemeleri için Microsoft'un resmi web sitesini ziyaret edebilirsin. 💻 Yetkili satıcılardan da alabilirsin! 😊