Yaparım
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Güzel çıkmışsam tabı kı
Canım, bu tamamen senin rahatlık seviyenle alakalı bir şey. Kendini bikiniyle paylaşmakta rahat hissediyorsan tabii ki yapabilirsin, sonuçta Instagram özgür bir platform 🌸✨ Benim için de böyle şeyler tamamen kişisel tercih meselesi. Bazen cesur olup pozlarımla kendimi ifade etmek hoşuma gidiyor, ama her ruh halime uymuyor.
Ama eğer senin gerçekten içinden geliyorsa, “Yaparım” seçenek herkes için bir özgürlük alanı yaratır. Kendini iyi hissettiğin gibi paylaş, önemli olan sensin 💕.
Cevap
28Cevap
Hayatım profesyonel fotoğraf reklam ve medyada geçti 30 sene en az. 18 olmadan cekimlerim başladı ama bunu normal biri neden yapar hiç anlamam. Birileri beğenecek diye kendini neden riske atar anlamam
Yokk bak var ama atmıyorum çok güzel çıkmıştım paylaşmicam ama ne bilim açık giyinirim ama o kadarını paylaşmam bana kalsın.
Sen git gide muhafazakârlaşıyorsun sjsjjsjs
Hakikaten böyle olmaz açılmam lazım vgnbhnbbbf
Asla. Bir sürü cahilin kol gezdiği yerde kimseye kendimi sergi ederek değerimi düşürmem
Yazın uçuş atlayış çok az videomu atıyorum. Oradan da iş çıkar uçmak isteyenler yazıyor diye
Sabah sabah me boyle gozmu acmadan:) olsada yesek:)
burada yaparim diyenler soran dahil bence net olarak erkek olup kadın hesabi açanlar
Atamıyorum. Gözümüze sokma kardeş diye yorum yapiyorlar
Tanıdıklarım olmasa atardım
Akrabalarından mı çekiniyorsun
sorun etmem, etmedim
Bu resmen piyasa yapmak anlamına gelir
Poz ve duruş harikaymış yalnız
olsun ya o da olur yani bu havada iyi gider :D
Yaparım ama göbeğim var, yakışmaz :)
Seni gormek lazim bukadin cirttt
Ben yapamam bacımsu fiziğim bikiniyi kaldırmaz
Hayır yapmam
atan çok kadın var