İnternet & Teknoloji Sevgilim komik diye bu gönderiyi atmış ayrılmalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Geçmişte de kadın memesi beğenmişti tepki verdim falan özür diledi şimdi de bunu atmış ne hikmetse hep sarışın kızlar Sevgilim komik diye bu gönderiyi atmış ayrılmalı mıyım? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bos_yapiyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ne cüretle beğenebiliyor! sana böyle şeyler atıyor. Haddini yerini bildir ona 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Komik olsa da atılır mı komiktw değil bu arada geçmişte de sarışın kızin memelerini beğendi Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bunu sana neden atmış ki! 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Komik montaj varmış ondan ama komik değildi artı geçmişte meme resmi beğenmiş o kızda sarışındı Yorumla didakdik 1 yıl burada bir komiklik göremedim ben doğrusu, ama mizah anlayışı farklı demek ki☺️ burada ön planda kız, memeleri ve bacakları var, mizah değil ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Bir de kadın memesi beğenmişti o zaman da kız sarışındı ne hikmetse Yorumla didakdik 1 yıl Sen esmermisin Yorumla Soran 1 yıl Aşırı sarışın değilim bugday tenliyim saçımda kumral ama siyaha boyattım yeni Yorumla didakdik 1 yıl Ne kadar süredir birliktesiniz Yorumla Soran 1 yıl 1 yıl olacak Yorumla didakdik 1 yıl İlişkinizde genel anlamda mutlumusun peki Yorumla Soran 1 yıl Meme resmini beğendiğinden veri guvenim kırıldı eski sevgilim de bu tarz şeyler yaptı aldattı beni Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 764 cevap paylaştı. komik olan neresiymiş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Montaj yapmışlar resme o Yorumla
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Sarışın seviyor demekki sende sarışın ol 😄 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Meme resmi beğendi geçmişte o kızda sarışındi ne hikmetse Yorumla jackdaniels24 1 yıl Anladım demekki sarışın seviyor sende sarışın ol bakmasın başka kızlara Yorumla Soran 1 yıl Neden olayım beni böyle gördü Yorumla jackdaniels24 1 yıl Diyorum ki demekki sarışın seviyor başka kızlara baktığına göre sarışın ol ki bakmasın başka kızlara biraz değişiklik iyidir yinede sen bilirsin Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. hoş bir durum değil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Montaj yapmışlar ama komik bir durumda yok ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne cüretle beğenebiliyor! sana böyle şeyler atıyor. Haddini yerini bildir ona
Komik olsa da atılır mı komiktw değil bu arada geçmişte de sarışın kızin memelerini beğendi
Bunu sana neden atmış ki!
Komik montaj varmış ondan ama komik değildi artı geçmişte meme resmi beğenmiş o kızda sarışındı
burada bir komiklik göremedim ben doğrusu, ama mizah anlayışı farklı demek ki☺️ burada ön planda kız, memeleri ve bacakları var, mizah değil ☺️
Bir de kadın memesi beğenmişti o zaman da kız sarışındı ne hikmetse
Sen esmermisin
Aşırı sarışın değilim bugday tenliyim saçımda kumral ama siyaha boyattım yeni
Ne kadar süredir birliktesiniz
1 yıl olacak
İlişkinizde genel anlamda mutlumusun peki
Meme resmini beğendiğinden veri guvenim kırıldı eski sevgilim de bu tarz şeyler yaptı aldattı beni
komik olan neresiymiş
Montaj yapmışlar resme o
Sarışın seviyor demekki sende sarışın ol 😄
Meme resmi beğendi geçmişte o kızda sarışındi ne hikmetse
Anladım demekki sarışın seviyor sende sarışın ol bakmasın başka kızlara
Neden olayım beni böyle gördü
Diyorum ki demekki sarışın seviyor başka kızlara baktığına göre sarışın ol ki bakmasın başka kızlara biraz değişiklik iyidir yinede sen bilirsin
hoş bir durum değil
Montaj yapmışlar ama komik bir durumda yok ki