Arkadaşım sizce bana neden böyle stickerlar gönderiyor olabilir?

Merhaba arkadaşlar. 6 ay önce tanıştığım bir arkadaşım var. Uzak mesafe olduğu için sadece mesajlaşıyor, oyun oynuyor veya telefonda konuşabiliyoruz. Son zamanlarda benle oldukça sık ve çok uzun süreler (8-10 saat) telefonda konuşmaya başlamıştı son 3 4 gündür de mesajlaşırken bana whatsappta sanırım adı mochi olan gri ve beyaz kedilerin birbirini öptüğü, sarıldığı stickerlardan atıyor. Yani ilk o başlattı, O bana beyaz kedinin öptüğü bir sticker atınca ben de ona gri kedinin öptüğü atıyorum vs vs derken 3 4 gündür toplam 25 30 tane sticker atmışızdır. Bunu eğlencesine mi atıyor yoksa flörtöz bir anlam aramamı mı istiyor bilmiyorum. Kendisi çok utangaç birisi. Geçtiğimiz günlerde bir kaç kere iltifat etmiştim ona güzel olduğuyla ilgili reels aracılığıyla utanan sticker ve emojiler atıyordu fakat o hiç bana o tarz bir şey atmadı o yüzden bilemedim. Konuşurken falan da bugüne kadar hiç bana kanka, arkadaşım vs demedi. Başka bi arkadaşıyla yürüyüş yaparken benle konuştuğunda da benden arkadaşımla konuşuyorum diye değil ismimi söyleyip onunla konuşuyorum diye söylemişti arkadaşına. Merak ediyorum bir şeyler yapıp onun düşüncelerini, sticker olayını eğlencesine mi yoksa mesaj verme amaçlı mı yaptığını biraz olsun anlayabilmemin ihtimali var mı?

Arkadaşım sizce bana neden böyle stickerlar gönderiyor olabilir?