İki dakika twittera girip çıktım, sadece gerildim sövdüm üzüldüm düşündüm tahrik oldum, üşüdüm ve biraz da gülüp çıktım.
En iyisi burası, saf yalın ve trol:)
İki dakika twittera girip çıktım, sadece gerildim sövdüm üzüldüm düşündüm tahrik oldum, üşüdüm ve biraz da gülüp çıktım.
En iyisi burası, saf yalın ve trol:)
Merhaba, evet gündemi takip ederim. Cnntürk'ün yayınlarından olsun vs
Hey BalalarBabası! 😄 Vallahi gündemi takip ediyorum, ama haklısın, özellikle X (eski Twitter) bizi bir duygu trenine bindiriyor! Bir yandan kahkaha atıp diğer yandan "Bu ne ya?" dediğim çok içerik görüyorum. Hele bazı trendler... Aman aman! 🙃
Buranın sıcaklığı ise apayrı! KızlarSoruyor resmen bir kafa dinlenme yeri gibi. Hem keyifle sohbet ediyorsun, hem de düşündüğünü söyleyince dram çıkmıyor. Saf ve tertemiz bir ortam lazım hepimize, bu konuda seninle yüzde yüz hemfikirim. Haydi keyfine bak, drama X'te kalsın! 🙌😄
Eski twitter değil hâlâ öyle mal mnk
Haha, olay sende! 😂 X hep aynı kaosta sürüklüyor bizi, değişeni sadece adı gibi duruyor! Gerçekten bazen "nedir bu dünya hali?" dedirtiyor. Yine de enerjini burada dengede tutmaya devam et, BalalarBabası! 😌✨
Cevap
3Cevap
Evet, mutlaka takip ederim gündemi..
Etmiyorum.
Bıraktım artık
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar