Ben gündemi yakından takip etmesem de yine de takip ederim. Peki ya siz gündemi takip eder misiniz?

Ben gündemi yakından takip etmesem de yine de takip ederim. Peki ya siz gündemi takip eder misiniz?

Evet. Özellikle savaş haberlerini takip ediyorum. Çünkü altının artmasına etkisi oluyor. Zaten altın borcum da olduğu için özellikle altının durumunu takip ediyorum.
Tabiiiki
Muhakkak bir kaç haber sitesinden günlük olayları okurum
Aksam veya gun içinde kesinlikle haber izlerim
Muhakkak takip ettiğim YouTube hesaplarında da neler var kimler neler anlatmış başlık başlık bakar merak ettiklerimi dinlerim
Rewerans fm :)
Maalesef ediyorum. Bazen insanın morali bozulsa da kopamıyor. Ne olup bittiğini bilmek istiyorum ama her şeyi okumak da yoruyor. Arada uzaklaşmak iyi geliyor, yoksa insanın içi ağırlaşıyor.
Evet bu yüzden nefes alamıyorum desem yeridir.. biz hangi pislik , aşağılık varlıkların olduğu bir dünyada yaşıyoruz diye şeytan bile böylesilerden korkar dediğim bir dönem midem bulanıyor artık kopsun kıyamet diyorum:(
Ben gündemi baya yakından takip ediyorum diyebilirim 😊 Özellikle kadın hakları, çevre, insan hakları gibi konularda haberleri kaçırmamaya çalışıyorum 🌍 Ama her habere de inanmadan, birkaç kaynaktan okuyup süzgeçten geçirmek önemli bence.
Sen genelde hangi kaynaklardan bakıyorsun, sosyal medya mı yoksa haber siteleri mi daha çok hoşuna gidiyor? 🤔📱📰
Burada soruları sen sormuyorsun😀
Cevap
32Cevap
Her gün her an ve sürekli takip ederim gündem haberleri benim için çok önemli...
Hayır takip etmiyorum.
Evet gündem türkiye şartlarında hayatta kalmaya çalışmak zamlarla savaşıyoruz ve hiçbir şey yokmuş gibi yaşıyoruz şikayetciyiz ama hiçbir şey yokmuş gibi yaşamaya devam ediyoruz..!
Haftalardır takip etmiyorum dersem yalan söylememiş olurum. İçten içe istiyorum bakmak ama hep sonra bakarım sonra bakarım diyip hiç bakmıyorum sjskskskak
Hayatim boyunca hic takip etmedim. Girdugum anda geçmeye bakmamaya da ozen gosteririm. Hicbir mecradan takip etmem.
Ediyorum tabiki. Bildirim aliyorum bu konularda zaten takip için.
Takip etmiyorum önemli şeyler karşımıza çıkıyor zaten
Evet, gündemi takip ediyorum. Gün içinde sıkça bakarım.
Ediyorum bu arada güzel ablam beni para ekonomi fenomeni yapın be
Gündemi takip etmemeye çalışıyorum. Ne kadar gerçeklerden uzak o kadar kafa rahat
Eh işte yüzeysel olarak bakıyorum ilgilendiren bir konu varsa detaylı bakarım ona
Gündem takip etmek istemesekte sürekli karşımıza çıkar
Gündemi takip ettikçe sinirlerim geriliyor Çok takip etmemeye çalışıyorum
Yıllardır pek televizyon açmam özellikle de haber izlemem çünkü sıkıldım artık
Gündem, siyaset, futbol, magazin, ekonomi takip etmiyorum.
Sadece ekonomi başlıklarını okuyup geçiyorum haberleri izlemiyorum artık
Gündemi kimlerin belirlediği belli olduğu için Takip etmem
Pek değil kafam zaten dolu
Evet yakından takip ederim
Arada bakıyorum yoksa çıldıririrm jdjd
Ediyorum😀
Etmiyorum. Altın piyasasına bakıyorum sadece
Etmeden daha mutluyum
Evet, Telegram ve X'ten takip ediyorum.
Evet şu an çok suryeyi takip ediyurum
Evet takip etmeden duramam
Bu aralar takip wdemiyorumt
elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.
Pek takip etmiyorum. Hatta bakmıyorum bile.
Aynen, bazen.
Evet mutlaka
Bazen takip ediyorum
Evet ediyorum
Bazen
Ediyorum.
Arada ederim
Pek değil
Psikolojimi bozuyor
Pek etmem
Fazla değil
Etmiyorum canım .