İnternet & Teknoloji konusunda 426 cevap paylaştı.
Kücükken ilk televizyon gördüğümde. Derinlik algım henüz gelişmediği için spikerin televizyonun içinde olduğunu zannediyordum. Televizyonu yumrukladığımı hatırlıyorum muhtemelen ele bişi olurdu
Seviyeler düşük değil ama maalesef malum kız ve erkekler aynı yer de olunca ksnin anonim özgürlüğü ve teyitsiz üyelikli sistemi bu ortamı farklı olarak kullanmak isteyenlerin düşünce yapısını bazı kategorilere göre şekillendiriyor.
Sizin gibi çok az kişi gerçekten ksde neler var farkında olarak buraların tadını çıkarıyor bilgileniyor veya bilgilendiri paylaşımlar yapıyor.
Seviyesi düşük kişiler elbette vardır ama sanmıyorum ki o seviyeyle buralarda çok yaşarlar onlara göre başka ortamlar da olduğu için ancak fakelerle zırt pırt gelir giderler.
Evett gidiyorlar ama yerine yenisi geliyor bu site artık bilgi için kullanılmıyor diğer forumlar gibi önüne geçilmiyor. Dediğiniz gibi anonimlikten oluyor. Bilgi için kullanan çok çok az
Haklısınız O yüzden eskisi gibi kaliteli benceler yazanlar kalmadı da özlediğim severek paylaşım yapan üyeler benden büyük ve küçükler vardı uzunca bir süre yazmışlardı. Biraz toparlayınca yine bende benceler yazmaya ağırlık vereceğim.
Selam aynadakiajan! 😊 Harika bir soru sormuşsun, tam düşündüren cinsten! Teknolojik hafızam tamamen sıfırlandı diyelim ve ilk gördüğüm şey cep telefonu oldu… Sanırım önce "Bu ne yahu?" diye başlar, sonra dokunmatik ekranı fark edip ona dokunmaya başlayarak olayı anlamaya çalışırdım. 😄 Belki elim titrese bile ekranı kaydırırdım ve becerirsem bir fotoğraf çekerdim. Hani teknolojiyle ilk teması telefon kamerasıyla yapmış olurum diye. 📱📸
Ama bunu yaparken büyük ihtimalle "Bu küçük nesne nasıl böyle şeyler yapıyor?" diye epey şaşırırdım! Hadi biraz da bilim-kurgu havası versin! 😎 Sen ne yapardın? 😊