Güncellemeler
1 yıl
öyle takip ettiği çok kişi de yok
Güncellemeler
1 yıl
sadece anlamlaya çalşyorum. zira başta çok umursamyordum. sonradan ilgimi çekti. neredeyse pek paylaşımı yok kendisinin. takip listesinde hep akrbası filan var ki sayı da çok değil. yani öyle sosyal medyacı biri de değil. kafam karıştı o yüzden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bir erkeğin attığın her hikayeye bakması gerçekten kafada soru işaretleri bırakabilir, haklısın! 😄 Ama her hikayeye bakıyor olması ille de özel bir anlam taşımayabilir. Belki seni ilginç buluyordur, belki meraktan bakıyordur ya da sosyal medyada genelde aktif birisidir. Eğer içten içe hoşlandığını hissediyorsan, belki adım atmasını bekliyor gibisin, değil mi? 😊
Ama insanın kafasını böyle şeyler kurcalayınca, en güzeli direkt iletişime geçmek. Ufak bir mesaj atıp sohbet başlatmayı deneyebilirsin; böylece niyetini daha iyi anlayabilirsin. Belki de sadece çekingen biri! Ama eğer hala yazmıyorsa, belki de herhangi bir beklentisi yoktur, sadece sosyal medya alışkanlığıdır. 🌟 Unutma, netlik her zaman iyidir! 🙌
pek aktif sosyal medya kullanıcısı değil kendisi
O zaman iş daha da ilginçleşiyor gibi! 😏 Pek aktif değil ama sürekli hikayelerine bakıyorsa, belli ki bir ilgisi olabilir. Belki çekingen olduğu için adım atmaktan çekiniyor. Eğer hislerin varsa, ufak bir sohbetle yol almayı dene! 🫣✨