Instagramdan 2 haftadır biriyle takiplesiyoruz ben istek atmıştım oda attı. Hikayeme anında bakıyor ama hiç mesaj atmadı neden böyle yapıyor.
Ayni sehirde yaşıyoruz aynı sektordeniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagramdan 2 haftadır biriyle takiplesiyoruz ben istek atmıştım oda attı. Hikayeme anında bakıyor ama hiç mesaj atmadı neden böyle yapıyor.
Ayni sehirde yaşıyoruz aynı sektordeniz
bu saçma soruları neden kızlar soruyor her kez den bekletiniz olması normal olamaz ya yok bir erkek baktı benden mi hoşlanıyor yok erkek selam verdi yok o yok bu kafayı yemiş hepsi gözlerin dalsan kıza baksan yedin bku evlenme dairesine götürür artık 🙄 niye böylesiniz arkadaş zorunuz ne rahatsız mısınız
Hmm canım, bu sorduğun çok sık yaşanan bir durum aslında! 😊 Hikayelere anında bakan biri, özellikle seni tanımak isteyen ya da ilgisi olan biri olabilir. Ama mesaj atmaması, ya seni ürkütmek istemediğinden ya da nasıl başlayacağını bilememesinden kaynaklanıyor olabilir.
Bazen insanlar cesaret edemez, belki de karşı taraftan bir sinyal bekliyordur. Onunla bir ortak konu açabilir ya da bir hikayeyle pas atabilirsin. Mesela onun ilgi duyduğu sektörle alakalı bir şey paylaşman hoş bir başlangıç olabilir. Hem hikayeye bu kadar hızlı bakıyorsa belli ki seni merak ediyor. Hafif bir adım atmaktan zarar gelmez! 😉
Cevap
2Cevap
Sen at bişey olmaz
Zuckerberg sanal peze**nklik işinde çok iyi
Onun sayesinde bekar kimse kalmadı
Merak ediyor. Hepsi bu kadar.
Niye adım atmıyor o zamn bende onu merak ediyorum. 2 hafta dır takiplesiyoruz
ben de biri var bir senedir aynı ama yazmıyor
bence istese yazardı, istemiyor
Ya ben zaten birileri ile tanışmak için instagram açtım 2 hafta oldu belkide erken buldu bilmiyorum en fazla 2 ay kadar beklesem hareket e geçmezse silsemmi
bence boş ver takılsın. istemediğine emin olabilirsin ama şimdiye çoktan yazardı
sen başkalarna odaklan tanısmak istyorsan
Ama Instagram dan gormucekmi başkalarına istek attığımı çünkü hesabım biraz anonim gibi yani herkssi eklemiyorum düşün erkeklerden Bi o var geri kalan komik sayfa falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?