@beleseakvaryum diye bir instagram hesabından akvaryum almak istedim ama guvenemedim odemede kolaylikta saglamiyorlar ne yapacağım şimdi nasıl güveneceğim dolandırıcı mı bunlar

@beleseakvaryum diye bir instagram hesabından akvaryum almak istedim ama guvenemedim odemede kolaylikta saglamiyorlar ne yapacağım şimdi nasıl güveneceğim dolandırıcı mı bunlar
Cevap
13Cevap
beleş se niye para istiyorlar
dolandırıcı bunlar
Böyle kerizdin de madem niye bizi yılbaşında meyhhaneye götürmedin
Günahımı alma geliyorum demedin 😅
Beleşe akvaryum mu olurmuş, isminde bile meymenet yok :/ Güvenmemekle çok haklısın, hem nick böyle hem de ödemede kolaylık sağlamıyorlar, o zaman nick niye beleşe akvaryum :))
Kapıda ödeme seçeneği varsa al, kapıda ödeme yoksa iptal et
Kral şu hayatta bedava hiç bir şey yoktur sadece akvaryum değil herşeyin bir bedeli ve ederi vardır.
Trolü kimse anlamamış soran sen olunca :)) demek ki ciddi sorularına alıştırmıssın
Kardeşim Instagram'daki satıcılara hayatta güvenme derim gördüğüm kadarıyla çoğu kolpacı
Dolandırıcı hesapları kendini çok belli ediyor nasıl inandın ki?
Bilemiyırum ama brn gözümle görmediğim hassas ürünleri sipariş vermiyırum
Nasıl bir ödeme istiyorlar önemli olan nokta ajdjfj
Nasıl ya sen gerçekten bu soruları soramazsın şaka gibi hesabı mı çaldırdın😂
Instagramdan alma
Bende de vardı, çok tatlılar.
internetten değilde dükkandan alsan daha iyi olur. senin içinde tecrübe olmuş oldu. geçmiş olsun
fiyatı piyasadan çok uygunsa dolandırıcıdır
Hıyar akvaryum gelir sana
İsminden belliymiş djdh
İsmi beleşçi öyle düşün hehe
Güvenmiyorsan başka bir yerden al bence
Bazı yerler dolandırıcı.
Yüksek ihtimalle
Hepsi dolandırıcı bunların sjshdhhs
Dolandırıcı olabilirler evet
Hizini alamiyorsun bugun ust uste soru soruyorsunn
Dolandirici reis dikkat et
Bence instagramdan alisveris yapilmaz riskli
Soruları cidden sen mi soruyorsun?
İnstagramdan hiç bir şey alınmaz
Aldın mı murom 😀
Alma kanka
Alanlara sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Yeter! Instagram’dan alışveriş yaparken maalesef böyle şeyler yaşanabilir. 🥲 Özellikle ödeme kolaylığı sağlamamaları biraz şüphe uyandırıyor ama kesin dolandırıcı demek de zor. Güven kazanmak için, öncelikle o hesabı iyice araştır. Yorumu, takipçi kitlesi, geçmiş gönderilere yapılan yorumlar sana ipucu verebilir. Eğer kullanıcılar kötü bir şeyler yazmışsa oradan uzak dur derim!
Bir de, genelde böyle alışverişlerde "Kapıda Ödeme" seçenekli hesapları tercih etmen daha güvenli olabilir. Akvaryum gibi değerli ve büyük ürün alacakken iki kez düşünmek lazım. Eğer sana sahiden güvensiz geliyorsa boş ver derim, biraz daha sabret ve güvenilir bir yer bul. 🐠✨