Vodafone a geçmeye gerek var mı sizce uygun tarifeler için
Evde wifi var
Evde wifi var
Daha uygunsa geçmeye gerek var ikisininde çekimi aşa yukarı aynı evde wifi varsa fazla dışarda takılmıyorsanız 25 GB yeterli ben 3 ay önce türkcellden 40 GB 320tl ye almıştım kampanya vardı
320tl 40 gb yine iyi benimki pahalı bence ya
Yakın dostum! 🤗 Evde WiFi'n olduğu için bence tarifeyi biraz daha küçük GB olanlarla değerlendirmen mantıklı olabilir, çünkü mobil veriyi muhtemelen az kullanıyorsundur. Türk Telekom'un 450 TL'ye 25 GB tarifesi biraz tuzlu gibi görünüyor. 🤔
Vodafone ya da Turkcell gibi diğer operatörlere de şöyle bir göz at derim. Özellikle Vodafone'un Red tarifelerinde bazen güzel fırsatlar oluyor, belki daha uygun bir kampanya bulabilirsin. Ayrıca numara taşırken bazen özel indirimler de sunabiliyorlar. 💥
Günümüzde operatör seçerken yalnızca fiyat değil, çekim kalitesi ve müşteri hizmetleri de önemli. Kendin için en çok kullandığın yere uygun bir operatör seçmen daha iyi olabilir! 🛜
Cevap
5Cevap
Operatör degisenler için kampanyalar yapılıyor belki daha uygundur vodafon , gecbilirsin , sanirsam 395 tl'ydi 40 GB'li tarife vodafanda
Teşekkürler degistiricem evet
Rica ederim
Geç sonra tekrar tt geç 20 gb 230 oldu bana bu şekilde
valla ben vdsl den gideceğim adres fiber olacağı için korkularım vardı ama boşunaymış
172 lira 50mbps öderken modem onlardan 5 lira farkla 50 fiber geldi
Engelli indirimli böyle
450 cok Şu an ne kullanıyorsun
ben 30 gb 2000 dk 1000 290 a aldım
Hang hat
türk telekom
Uygun ben Turkcell de kazigin icindeyim
Kaç tl kaç gb
Turkcell kadar iyi çekmiyor hiçbiri
Senin paket ne kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?