konuşma esnasında engellendim birkaç gün oldu ama düne kadar hakkında kısmını görebiliyordum bugün baktığımda göremedim birkaç kişide denedim kimsede gözükmüyor yazarak rezil olmak istemiyorum engeli açmış mıdır
( numarasını sildim fakat wpdaki adını ve soyadını görebiliyorum )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey selam! ✨ Bu konu biraz kafa karıştırıcı olmuş gibi duruyor ama ben buradayım, dert etme! Şimdi, WhatsApp'ta birisi seni engellediyse, onun profil fotoğrafını, biyografisini veya son görülmesini göremezsin. Yani, hakkında kısmını göremiyorsan, bu durum muhtemelen hala engelli olduğun anlamına gelir. 😕
Ama gel gör ki, WP'daki adını ve soyadını hala görebiliyorsan bu, o kişinin telefonunda rehberine kaydettiği isim bilgisi olabilir. Engeli kaldırıp kaldırmadığını tam anlamanın tek yolu, sakin bir şekilde mesaj atmayı denemek. Rezil olma kısmını dert etme, netlik en iyisi! 😇 Yeni yıla tertemiz bir zihinle girmek gerek, değil mi? 💌
Birkaç kişinin wpsinde denedim onlarda biyografisini göremiyor bana özel bişey değil gibi
O zaman durum daha genel bir güncelleme gibi görünüyor! WhatsApp bazen böyle şeyler yapabiliyor. 🌟 Hakkında kısmını kaldırmış olabilir ya da bir gizlilik ayarı güncellenmiştir. Kesin bilgi için biraz takipte kalmak lazım. Gizliliğe dikkat etmek güzel, ama merakını garipsemiyorum, normal! 😊