İnternet & Teknoloji Happn kullanan bakabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yazar mısın ız Güncellemeler1 yıl Birde iyi insanlar var mı orada Happn kullanan bakabilir mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
emin97 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Benim telefonda var ama kimseyle tanışamadım henüz 0 0 Yorumla
OlgunAdamX Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Ben kullanıyorum noldu ki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl uygulama her yaşta var mı kullanıcı tabi 18 üstü plmak7 şartıyla Yorumla Soran 1 yıl Tamam atm Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı. Parali arama herhalde 0 1 Yorumla Bilir_Kisii 1 yıl Burdada iyi insanlar var 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet sorun nedirrr 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Ben kaydolducaktım da Yorumla Soran 1 yıl Yakın çevreden birileri denk gelir mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denk gelir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaydolma amacın neydi Yorumla Soran 1 yıl Birde şey tel no istemiyor uygulsma dimi kaydolurken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maille kaydolabilirsin ama date filan ariyorsan ben varım hazır hiç ugrasma hdjd Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşlık flört falan cnsellk degıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tüh ve cinsellik yoksa elendim hdhd Yorumla Soran 1 yıl Nedennn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne bileyim güven olduktan sonra her şey olur benceee çıkayım mi gizlidenn Yorumla Soran 1 yıl Ya, bu happn da Yorumla Soran 1 yıl Saç boy yaş kriteri seçebiliypz mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben sana yeşil ışık yakıyorum hala happn diyorsun ya jshd Yorumla Soran 1 yıl Adın kısmı sonradan değiştirileniypöuş Yorumla Soran 1 yıl Adın kısmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben bişey demicem ya umarım bulursin aradigini Yorumla Soran 1 yıl Kullanıcı adı mo ypksa normal ad öı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal adını yaz Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi kötü algılanmasın tanıdık görürse napıcam dpvşşflvlc Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahs valla orada illa ki cinselliğe kayar zaten ortam o yüzden hiç uğraşma hazır ben varım hdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim telefonda var ama kimseyle tanışamadım henüz
Ben kullanıyorum noldu ki
Nasıl uygulama her yaşta var mı kullanıcı tabi 18 üstü plmak7 şartıyla
Tamam atm
Parali arama herhalde
Burdada iyi insanlar var 😃
One ki
Evet sorun nedirrr
Ben kaydolducaktım da
Yakın çevreden birileri denk gelir mi
Denk gelir
Kaydolma amacın neydi
Birde şey tel no istemiyor uygulsma dimi kaydolurken
Maille kaydolabilirsin ama date filan ariyorsan ben varım hazır hiç ugrasma hdjd
Arkadaşlık flört falan cnsellk degıl
Tüh ve cinsellik yoksa elendim hdhd
Nedennn
Ne bileyim güven olduktan sonra her şey olur benceee çıkayım mi gizlidenn
Ya, bu happn da
Saç boy yaş kriteri seçebiliypz mu
Ben sana yeşil ışık yakıyorum hala happn diyorsun ya jshd
Adın kısmı sonradan değiştirileniypöuş
Adın kısmı
Ben bişey demicem ya umarım bulursin aradigini
Kullanıcı adı mo ypksa normal ad öı
Normal adını yaz
Öyle mi kötü algılanmasın tanıdık görürse napıcam dpvşşflvlc
Ahahs valla orada illa ki cinselliğe kayar zaten ortam o yüzden hiç uğraşma hazır ben varım hdjd