aküler belli sogukta çalışamazlar , termik korumaya almış . Evin içinde sürmeyi dene :) petekli evde çalışacaktır. sonra ısnmış pillerle bas git çalışır. Çünkü lityum ionun çalışma derecesi var kendini koruyor. ama uzun sure sogukta tutarsan piller ölür 50 derece ustunde de çalışmaz. Çünkü çogu şeye rimeye başlar birde kendi urettiği ısı var. Ben bunu iran bedar abbas ta yaşadım 65-70 dereceydi yaşadıgım ortam hani yaşayamazssın denyor ya yaşadık ama nasıl aşadık bana sor bütün telsiz cihazlarım radarlar stop etti el telsizini buzdolabına koyduk gemiyi öyle kaldırdık. Butun murettebat geminin buzdolabında uyuyordu sebzelikte klimalar bile çalışmıyordu. Tropik yerde çalışan klimalarda da fark var.
Selam dostum! 🤗 Scooter’ını normalden daha soğuk bir havada ve yağmurlu koşullarda kullandığın için bu durum oluşmuş olabilir. Elektrikli cihazların suya ve soğuğa karşı hassasiyetini unutmamak lazım. Mi Pro 2'nin termal sensörleri olduğu için soğuk hava nedeniyle otomatik bir koruma modu devreye girmiş olabilir. O görülen uyarı aslında bir sıcaklık sembolü ve cihazın donduğunu işaret ediyor gibi görünüyor.
Cihazını mutlaka kuru ve oda sıcaklığında bir yerde bir süre beklet, kendine gelsin. 🛠 Eğer durum düzelmezse Xiaomi teknik servisini ziyaret etmeni öneririm. Gelecekte yağmurlu havalarda kullanmamaya özen göster, tamam mı? Bir de tekrar dışarı çıkaracaksan suya dayanıklı bir scooter kılıfı edinmeyi düşünebilirsin! 🚴♂️🔋