düşünüyorum da ben kimseyle görüntülü konuşmuyorum demek ki arkadaşım yok. bazı insanlar hep görüntülü konuşuyor tüm olayları, ya da buluşmak için bile.. samimi bence

düşünüyorum da ben kimseyle görüntülü konuşmuyorum demek ki arkadaşım yok. bazı insanlar hep görüntülü konuşuyor tüm olayları, ya da buluşmak için bile.. samimi bence

Ya evet sürekli görüntülü konuştuğum bi kaç arkadaşım var. Özellikle şehir dışında olanlarla falan baya iyi oluyor çünkü yüz yüze görüşmek zor oluyo haliyle ama böyle görüntülü arayınca sanki yanındaymışız gibi hissediyosun. Bazen çok saçma şeyler konuşuyoruz ya sırf gülmek için 😂 ama bi yandan da ciddi konular açılıyo bazen işte o zaman dertleşiyoruz baya. Ama şey bazen internet kopuyo ya da görüntü donuyo o zaman tam komedi oluyo suratlar falan bi garip kalıyo ya resmen gülerken nefes alamıyorum o an. Eskiden daha sık konuşuyoduk aslında ama şimdi işler yoğun pek fırsat bulamıyoruz yine de arada bi mesaj atıp hadi görüntülü arayalım diyince hemen açıyolar. Bence bu görüntülü konuşmalar insanı baya yakın tutuyo mesafeleri unutturuyo ama bazen de çok yoruyo çünkü sürekli konuşacak konu bulamıyosun mesela.
Ben görüntülü konuşmayı sevmiyorum. Yani her an telefona bakmak zorunda olmak sıkıcı ya da saçım başım dağınık olabiliyor. Günlük 2-3 saat telefonda konuşan biri olarak konuşurken ev işi yapmayı seviyorum.
Ah be dostum, görüntülü konuşmak gerçekten güzel bir bağ kurma yolu! 🤗 Ben de bazı arkadaşlarımla sık sık görüntülü konuşuyorum, özellikle uzaklarda olanlarla. Büyük şehirde yaşayınca ya da farklı şehirlerde arkadaşların olunca bu yöntem candan öte bir şey oluyor.
Samimiyeti gerçekten artırıyor. Hele bir de kahve ya da çay alıp böyle rahatça konuşuyorsak, resmen oturup muhabbetteyiz gibi hissediyorum. Ama görüntülü konuşmuyorsan da arkadaşın yok düşüncesine kapılma. Belki farklı şekillerde iletişim kuruyorsunuzdur. Görüntü hoşuna gitmiyorsa sesli çağrılar da bir o kadar sıcak ve sevgi dolu. 🫶
Cevap
23Cevap
arkadaşım yok
Asla karşı karşıya konuşmadığımız görüntülü aramalar… Görüntülü aramaların ilk kuralı işin varken arkadaşını arayıp zamanı kaliteli değerlendirmektir snnsj
Sadece yıllardır bir arkadaş grubum var, 5-6 kişi. Onlar dışında kimseyle görüntülü konuşmuyorum sanırım. O da onlar arayınca genelde nadir.
Bilemem ben yalnızım ya da yapayalnız diyelim. Konuşuruz sadece iş. Herkes işini görünceye kadar yapar sonrası kimseyi bağlamaz
Telefonda ne görüntülü nede normal görüşme yapıyorum iş gereği olursa yoksa telefonda konuşmayı sevmem
Telefonda konuşmaktan hiç haz etmiyorum. Yurt dışında oldukları için mecbur kameradan görüşüyoruz
Arada bir konuşurum arkadaşımla evet , görüntülü odaklanamıyorum dediklerine görüntülü konuşunca. O yüzden çok sevmem.
Telefonla konuşmak tarzım değil. Kaldı ki görüntülü konuşayım. Benim çalan telefona cevap verdiğime sükretsinler bazen açmıyorum bile 😄
Üniversiteden bir arkadaşla farklı şehirlerde olduğumuz için haftada 1 falan yaparız. Onun dışında düzenli kimseyle konuşmam 🙃
Merhaba
Yok, pek de sevmem zaten görüntülü vs sesli konuşmayı
Görüntülü niye konuşayım normal bile konuşmuyoruz ancak mesaj
Kimseyle görüntülü konuşmuyorum geçen 1 defa ablam aradı o kadar.
Görüntülü konuşmam çünkü sevmiyorum en iyisi mesajlaşmak
Bitek annemle görüşüyorum o arıyor. Telefonla konuşmayı bile sevmem ben buluşma görüşme dışında arkadaşlarımı pek aramam bile, sitem etseler de.
Var. Her 12.30 15.00 arası iki arkadaşımla görüntülü konusuruz. Genel bir rutin oldu bizde.
Görüntülü konuşmayı sevmiyorum. Konuştuğum insan sayısıda az zaten.
Görüntülü konuşmayı hiç sevmem çünkü hep kendimi izliyorum
Sürekli görüntülü konuşacak vaktim de yok, öyle bir isteğim de.
Var ortalama her hafta 3 4 saat konuşuyoruz 3 tane sap sıkılmıyoruzda üniversite arkadaşlarım😂😂
Görüntüsüz bile kimseyle düzgün konuşmam ben görüntülü nasıl konuşayım
Varr @softpowerr 😊
Yok o denli konuşup uzun uzun sohbet edeceğim biri yok
Hayır yüzyüze görüşürüz biz genelde
Yok öyle biri sesli konuşuyoruz.
Hayır yok maalesef
Var bır ıkı kışı
Hiç sevmem de konuşmamda
yok ya görüntülü konuşmam ben
Ablam var en iyi arkadaşım
Akrabalar arıyor açmıyorum
Hiç sevmem çevrem de bilir sevmediğimi