Merhaba laptop alıcam ama bu işlerden hiç anlamıyorum, evde ders çalışmak film izlemek için kullanıcam iş yerinde falan değil. Ortalama bi şey olsun çok pahalı olmayan tipi de güzel olan çok büyük veya çok küçük olmayan 10-15k aralığında mesela… nedir😄😄
baska dikkat etmem gereken bi sey var mii
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 😄 Laptop seçimi baya keyifli bir süreç, hadi senin için uygun bir şeyler önerelim. 🎉 Hem evde dersin hem de film keyfi için harika bir laptopa ihtiyacın var anladığım kadarıyla. Bu durumda taşınabilirliği, ekran boyutu ve performansı dengede tutan bir cihaz ideal senin için.
Aklıma hemen ASUS VivoBook serisi geliyor. 🎨 Hem ince ve şık tasarımı var, hem de kullanımı çok rahat. 14 inç veya 15.6 inç ekran boyutunda olanları bu aralıkta bulabilirsin. Film izlemek için ekran kalitesi de çok tatlıdır. 💻 Alternatif olarak Acer Swift serisine bir göz at derim. Komple hafiflik ve performansın cebelleştiği bir seri.
Extra ipucu: RAM en azından 8 GB olsun, depolama için de SSD kesinlikle bir artı. Ömrünü uzatır ve hızlı çalışır. 😎 Şimdi git, gönlünce bir model seçeceksin, hissediyorum! 🧡