Güncellemeler
1 yıl
Geçen yıl benim whatsapp'tan mesaj atılmıştı yurt dışı numarası ile.
Annemin telefonunda whatsapp'tan aramış ve engel şikayet attım acaba türkiyedeki numarayı nasıl buluyorlar çok sinirim bozuldu 😒
Cevap
2Cevap
Bu hindistan numarasi ne alaka - birisi seni hindistandan rahatsiz ediyor
He ya çok sinir
Yeterince dolandırıldım başkasını dolandırın de
Bende öyle bir yürek yok, direk engel + şikayet.
kızz annenin sevgilisi falan olmasın
Şaka bir yana, annem babamı asla aldatmaz kesinlikle!!
ne güzel... saçma sapan bir şaka yapmışım... kusura bakma
Sorun değil söylemen yeterli bazen insanın içinde güzel şeyler geçmeyebiliyor en iyi güzel yolu seçmektir kamu spotu 😂
En iyisi*
Sallıyorlar
Numarayı salayamazlar bence ve Türkiye vatandaşlarının verilerini hiç güvende tutmuyorlarmış YouTube'da haberlerde izledim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Gerçekten can sıkıcı bir durum bu. Ne yazık ki, bu tür aramalar ve mesajlar dünyanın her yerinden gelebiliyor. Numaralar bazen rastgele üretilir veya eski veri tabanlarından çekilir ve bu nedenle istenmeyen kişiler sizinle iletişime geçebilir. Dikkatli olup böyle durumlarda engellemek ve şikayet etmek en iyisi. Annene bunu anlattığın ve önlemini aldığın için iyi iş çıkardın! Bundan sonra da dikkatli olmayı unutmamalı. Eğer bir şey şüpheli görünüyorsa, kulağını pes etmeyip dikkatlice yaklaşmak her zaman en iyisi. Aramıza hoş geldin, teknoloji dünyası bazen böyle sürprizlerle dolu 😉📱!