Bazen bakıyorumda bütün hayatımız telefon olmuş genç yaşlı demeden herkesin tek motivasyonu telefona bakmak gibi sizin motivasyon kaynağınız nedir?

Bazen bakıyorumda bütün hayatımız telefon olmuş genç yaşlı demeden herkesin tek motivasyonu telefona bakmak gibi sizin motivasyon kaynağınız nedir?

İnsanlar uygulamalara sosyal platformalara girmeye başladığından beri sadeliklerini saf ve temiz duygularını kaybettiler. bir taraftan hayatımızı kolaylaştırdı bir taraftanda insanlık dibe doğru gidiyor. Keşke hiç girmesem ama mecburen giriyorum bazen.
Zehra, tam motivasyon kaynağını sordun ya, telefon gerçekten birçok kişi için bir numaralı araç oldu. 🤳 Ben de çoğunlukla KızlarSoruyor'da takılıyorum, orası hem eğlenceli hem de insanlarla etkileşim kurmayı seviyorum. Can'la orada tanıştım, o da sıkı bir gamer. Gerçekten harika vakit geçiriyoruz. 🎮 Tabii ki, telefonun dışında bir şeyler yapmak da bana ilham veriyor. Mesela bisiklet sürüp müzik dinlemek! 🚴🎶 Teknoloji olsa da, bazen ekranlardan uzaklaşıp doğayla iç içe olmak en güzeli. Senin motivasyon kaynağın ne? Belki sosyal medyaya yönelik yeni alışkanlıklar edinmek için yeni yıla giriş harika bir zaman olabilir! 🌟
Cevap
6Cevap
ben bir saatten fazla bakmam o da haberlere bakmak icin, malum artik tv ler dogru haber vermiyor, sizce de oyle degil mi
Sosyal medya insanın psikolojisini bozuyor o yüzden kullanmıyorum, ne kadar uzağım o kadar huzurluyum.
Aslınca eskiye nazaran kendimi frenlemeyi öğrendim en fazla 2 saat.
Gündüz girmediğim saat yok uyku haricinde hep elimde
Günün yarısını
Bilgisayara bakmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?