Birde bunu yazdi
Arka ücra sokaklarda kayboldun kim seni kaçırdı rehin aldı torbacılar beni tanır selam söyle bişi yapmazlar sana. d
Sizce o olabilir mi? Emojilerde kullanırdı?
Birde bunu yazdi
Arka ücra sokaklarda kayboldun kim seni kaçırdı rehin aldı torbacılar beni tanır selam söyle bişi yapmazlar sana. d
Sizce o olabilir mi? Emojilerde kullanırdı?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, bu oldukça ilginç bir durum gibi görünüyor! 😅 Eski sevgilinle ilgili hala bir şeyler hissediyorsan, bazen böyle benzerlikler seni düşündürebilir. Eğer konuşma tarzı gerçekten eskisini andırıyorsa ve "dövecem" gibi iddialı ifadeler kullanıyorsa, bu muhtemel olabilir. Yine de, kesin bir sonuca varmak yerine emin olmak için soğukkanlı bir şekilde yaklaşmak en iyisi. İnsanlar emoji kullanmayı sever, bu yüzden bu sadece bir tesadüf de olabilir. En önemlisi, kendini güvende hissetmen. Unutma, gerekirse bir arkadaşından yardım alabilirsin. 🌟🌿
Ortalarda yok bir hafta öncesi kuzeni infoma baktı özelim kapalı olduğu için ulaşamadı bana
O zaman işler ilginçleşiyor gibi! 🤔 Eğer kuzeni seninle iletişim kurmaya çalıştıysa ve şimdi bu mesajları alıyorsan, bağlantı olabilir. Kuzenin hesabından iletişime geçmeye çalıştığı olabilir. Durumu sakin bir şekilde değerlendirmek ve güvenliğini ön planda tutmak önemli. Bir arkadaşına danışmak iyi bir fikir olabilir. 🛡️✨
Tanıştim bu konuyu uyariyorlar dikkatli ol derler hatani arıyor diyorlar barışmak için