Küfür edip engel attı hesap açıp yazdım insanca de diye dalga geçti hazmedemeyorum ağrıma çok gitti size yapılsa ne yapardınız?

Yazmıyorum artık ama bana yapılan hainlik kötülük ağrıma gitti takip ettiği kadınlar götü göbeği açık dul kadınlar bana insanca bitirmeyi bile reva görmemesi hazmedemeyorum aşırı derecede a** düşkünü arayışı içinde daha ilk kendi mesaj attığın da teklif etmişti aşırı rahat biri otel falan rahat diyodu bitirirken pislik içinde bitirdi kendisini reel görmedim hiç buluşmadım otel orman diye konuşan biri hep korkuttu gitmedim en son gel kahve içelim dedim gelmedi sonrası aşırı derecede pislik yaptı küfürleri unutamıyorum

Güncellemeler
1 yıl
Kendisine kardeşine arkadaşına annene reva görmediği muameleyi başkasına yapma hakkını kendinde bulabiliyorsun öyle miii belki de seviştiği kadına bile reva görmez sadece ilişkiniz mi var yazdım ekran resmi atmış kız esc o kadar belliki esc olduğu o kızla muhtemelen bana küfür etmeye geldiği dönem bana hırslarından da seviştiler ne canım kadın demişlerdir kesin bana
Güncellemeler
1 yıl
Seviştiği esc kızdan zorla özür diletti tehdit etti babana ulaşırım derim ki kızın erkek peşinde koşmak dan nefesi kesilmiş derim dedi babam resmen krizden öldürmek istedi hazmedemeyorum hangisini yutayım zorla özür dilerim demek zorunda kaldım yazdım akşam da kesin seviştiler
Küfür edip engel attı hesap açıp yazdım insanca de diye dalga geçti hazmedemeyorum ağrıma çok gitti size yapılsa ne yapardınız?