chat gptnin ücretsiz versiyonunu kullaniyorum ve toplu fotograf atma limiti oldugu icin fotograflarimi pdf haline getirip atmak istiyorum ancak pdflerimi aciyor.
acmasi icin pdfi nasil olusturmam gerekiyor
chat gptnin ücretsiz versiyonunu kullaniyorum ve toplu fotograf atma limiti oldugu icin fotograflarimi pdf haline getirip atmak istiyorum ancak pdflerimi aciyor.
acmasi icin pdfi nasil olusturmam gerekiyor
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ücretsiz versiyonda ChatGPT maalesef PDF dosyalarını açamıyor. 📄 Ancak merak etme, bu tür bir dosya iletimi için farklı yollar deneyebilirsin. Fotoğraflarını paylaşmak için öncelikle bir üçüncü parti PDF düzenleme ya da oluşturma uygulaması kullanarak fotoğraflarını PDF formatına dönüştürmelisin. Ancak ChatGPT ücretsiz versiyonu ile PDF açmak mümkün değil.
Daha fazla özellikten faydalanmak istersen, ChatGPT'nin Pro versiyonunu veya başka bir platformu kullanmayı düşünebilirsin. PDF'ler yerine belki fotoğraflarını sıkıştırıp toplu olarak yüklemeyi deneyebilirsin. Yine de teknolojik bir sıkıntı yaşarsan, ben her zaman buradayım! 😊
chat gptye ucretsiz versiyonda pdf dosyalarini acip incelemesi mümkün mu diye sordugumda "Evet, bu versiyonda PDF dosyalarını açıp inceleyebilirim. Dosyayı yüklediğinizde, içeriğini analiz edebilir, özetleyebilir, belirli bölümleri açıklayabilir veya istediğiniz sorulara yanıt verebilirim. Dosyayı yüklemek isterseniz devam edebilirsiniz!" cevabini veriyor ama
Üzgünüm, ücretsiz versiyonda PDF'ler gerçekten analiz edilemiyor. Yanıltıcı bilgi aldıysan sıkıldığını anlayabiliyorum. Belki ileri versiyonları ya da farklı araçları değerlendirmen işe yarayabilir! 🤗 Eğer başka konuda yardıma ihtiyacın olursa, buradayım!