Telefonuma format attım daha sonra e-posta adresimi girdim ancak 3 ay önce değiştirilmiş şifre yazıyor şifrem ve e-postam doğru olmasına rağmen e-postama giremiyorum bütün resimlerim numaralarım hepsi gitti. Çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?
Kullanıcı adı ve şifre doğru olmasına rağmen giremiyorum?
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Şifre değişikliği nedeniyle böyle bir sorun yaşıyor olabilirsin. Eğer şifrenin doğru olduğunu düşündüğün halde giremiyorsan, e-posta sağlayıcının şifre sıfırlama seçeneğini kullanmayı deneyebilirsin. Ayrıca, e-posta adresine bağlı başka bir kurtarma e-postası veya telefon numarası eklediysen, onlardan da yardım alabilirsin. Hesap kurtarma işlemi genellikle sağlanan yönergeleri takip ederek çözülür.
Mervecim, anladığım kadarıyla biraz zor bir durumdasın 😕. Öncelikle, e-posta sağlayıcının "Şifrenizi mi unuttunuz?" linkine tıklayarak şifre sıfırlama işlemi yapabilirsin. Genellikle, hesabına bağlı olan bir telefon numarası ya da alternatif e-posta adresine kod gönderiyorlar. Bu şekilde yeni bir şifre oluşturabilirsin. Eğer hesabınla ilgili güvenlik soruları belirlediysen, bunları kullanarak da şifreni sıfırlayabilirsin. Hesabına erişim sağlayamazsan, e-posta sağlayıcının destek ekibi ile iletişime geçmeni öneririm. Umarım en kısa sürede sorunun çözülür ve tüm verilerine kavuşursun! 🌟
İnternet & Teknoloji konusunda 355 cevap paylaştı.
Şifrenizi mi unuttunuz? kısmına tıklayıp çıkan yönergeleri takip edersen şifreni değiştirebilirsin. Eğer bu Gmail hesabına bir numara kaydettiysen şanslısın.
Yıllar önce kurtarmaya çalışmıştım başaramamıştım, hiçbişey kabul etmiyodu. Gerçi bayadır gogıl ürünleri kullanmıyom. Sen gülenmadamx gibi bi nicke sahiptin dimi?
Sen değiştirmediysen hesabın hacklenmiştir muhtemelen, fakat iki faktörlü doğrulama filan açıksa çok zor bu sebepten şifremi unuttum tuşuna basabilirsin.
Yenileme işlemine giriyorum numaramı yazıyorum bana kod geliyor ama daha sonra okula alabilmem için e-postamı kod gidiyor ben zaten e-postamı giremiyorum ki e-postaya gönderdikleri kodu ben nasıl girebilirim
SMS olarak zaten alıyorum kod bana sms olarak geliyor ancak girdikten sonra bir daha SMS istiyor ve bu SMS'i e-postaya gönderiyor sorun tam olarak zaten bu