İnternet & Teknoloji X kullanıcı adımı ve şifremi hatırlamıyorum nasıl giriş yapıcam? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yeni şifre için mail ve kullanıcı adı soruyo bilmiyorum kullanıcı adımı sadece maille olmuyo Güncellemeler1 yıl Ee içerdeyim şimdi de yapıcam 😀 X kullanıcı adımı ve şifremi hatırlamıyorum nasıl giriş yapıcam? Cevapla Şifre Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Baymini34 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 91% 1 yıl selam.. X baglı bir meil adresi var onu hatırlıyormusun? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Baymini34 1 yıl ok ona bağlı bir cep no ekli olması gerek meil şifre kurtar diye bir seçenek var. onu dene din mi Yorumla Baymini34 1 yıl öncelikle şunu yapmalısın meil adresini gir ve şifremi unutum de Yorumla Soran 1 yıl Telefon numarası eklememiştim Yorumla Soran 1 yıl Öyle yaptım zaten şifremi unuttum deyince kullanıcı adı soruyo Yorumla Baymini34 1 yıl pardon x burdan değil google gir meil sayfana ac.. adım adım ilerle Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Telefon numarana gelen SMS veya e postana gelen mail ile değiştirebilir veya direk giriş yaoabilirsin 0 31 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kullanıcı adını hiç mi hatirlamiyosun başka bir hesaptan bulsan Yorumla Soran 1 yıl Hayır hiç hatırlamıyorım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman zor tel hesabına gelen maillerden bulmayı dene açtığında gelmiştir Yorumla Soran 1 yıl Ona da baktım tek kulanımlık şifre var onun da aktif süresi 2 saatmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kullanıcı adını yazar orada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şifremi unuttum de sonra mail hesabını yaz ordan dene bir de Yorumla Soran 1 yıl Yazmıyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazar ya nasıl yazmıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Atabilir misin bı ekran görüntüsünü Yorumla Soran 1 yıl Kontrol ettim kaç defa yazmıyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de baktım kendiminkine yazıyor yazmasi lazım hesabı açtığın da mail gelir... Kullanıcı adıyla falan fer Yorumla Soran 1 yıl Yok valla yazmıyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alacam mailini ben bakacam oeda duruyor olacak var ya Yorumla Soran 1 yıl Kızma ama başka mailde yapıyomuş 😅 teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Yazıyomuş* Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne oldu Allah Allah yazar diyorum ua Yorumla Soran 1 yıl Tamam özür dilerim mxmx Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neiznsisis yok ya bende bı an yazıyor diyorum bakıyorum yazıyor sen diyosun yazmıyor şaşırdım bı kafam yandı Yorumla Soran 1 yıl 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne gülen Yorumla Soran 1 yıl Slk gibi hissettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmeyebilirsin normal ya ne salağı normal bilmemen ben fazla kiraladığım için biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Ondan değil sen yazar diyosun ben yazmıyo diye diretiyorum ya o yüzden kckdmd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun ya güzel bir tartışma oldu ben keyif aldım yani seni bilmem de Yorumla Soran 1 yıl Ben de hesaba girebildim sonuç olarak mutluyum 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bejxnskzjwns Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne güzel varsa bir istediğin sorun yoruma veya istersen hesabımı açarım ordan ulaşabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim şimdi uygulamayı çözmeye çalışıyorum nerde ne var falan kullanmadım daha önce hesap açıp bırakmıştım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamamdır olursa yazarsın yoruma Yorumla Soran 1 yıl Tamam saol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana yazabilirsin mesala Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl E-posta veya telefon üzerinden 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kullanıcı adı soruyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o zaman zor bayağı yakınların falan falan da mı hatırlamıyor Yorumla Soran 1 yıl Anonim hedaptı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o zaman boş ver ya yenisini aç anonim hesapsa Yorumla
ag1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 84% 1 yıl Nereye 0 3 Yorumla ag1979 1 yıl Telefon numaraları mi olmuyor Yorumla Soran 1 yıl Olmuyo kullanıcı adını soruyo illa Yorumla ag1979 1 yıl O zaman yapacak bir şey yok Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 995 cevap paylaştı. X ne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl e mail_? 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İsim soyisim yaz bakalım Yorumla Soran 1 yıl Öyle olmadığına eminim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hayır sen bize söyle biz bakalım buluruz belki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
selam.. X baglı bir meil adresi var onu hatırlıyormusun?
Hayır
ok ona bağlı bir cep no ekli olması gerek meil şifre kurtar diye bir seçenek var. onu dene din mi
öncelikle şunu yapmalısın meil adresini gir ve şifremi unutum de
Telefon numarası eklememiştim
Öyle yaptım zaten şifremi unuttum deyince kullanıcı adı soruyo
pardon x burdan değil google gir meil sayfana ac.. adım adım ilerle
Telefon numarana gelen SMS veya e postana gelen mail ile değiştirebilir veya direk giriş yaoabilirsin
Kullanıcı adını hiç mi hatirlamiyosun başka bir hesaptan bulsan
Hayır hiç hatırlamıyorım
O zaman zor tel hesabına gelen maillerden bulmayı dene açtığında gelmiştir
Ona da baktım tek kulanımlık şifre var onun da aktif süresi 2 saatmiş
Kullanıcı adını yazar orada
Şifremi unuttum de sonra mail hesabını yaz ordan dene bir de
Yazmıyo
Yazar ya nasıl yazmıyor
Atabilir misin bı ekran görüntüsünü
Kontrol ettim kaç defa yazmıyo
Ben de baktım kendiminkine yazıyor yazmasi lazım hesabı açtığın da mail gelir... Kullanıcı adıyla falan fer
Yok valla yazmıyo
Alacam mailini ben bakacam oeda duruyor olacak var ya
Kızma ama başka mailde yapıyomuş 😅 teşekkürler
Yazıyomuş*
Ne oldu Allah Allah yazar diyorum ua
Tamam özür dilerim mxmx
Neiznsisis yok ya bende bı an yazıyor diyorum bakıyorum yazıyor sen diyosun yazmıyor şaşırdım bı kafam yandı
😅😅
Ne gülen
Slk gibi hissettim
Bilmeyebilirsin normal ya ne salağı normal bilmemen ben fazla kiraladığım için biliyorum
Ondan değil sen yazar diyosun ben yazmıyo diye diretiyorum ya o yüzden kckdmd
Olsun ya güzel bir tartışma oldu ben keyif aldım yani seni bilmem de
Ben de hesaba girebildim sonuç olarak mutluyum 😀
Bejxnskzjwns
Ne güzel varsa bir istediğin sorun yoruma veya istersen hesabımı açarım ordan ulaşabilirsin
Çok teşekkür ederim şimdi uygulamayı çözmeye çalışıyorum nerde ne var falan kullanmadım daha önce hesap açıp bırakmıştım
Tamamdır olursa yazarsın yoruma
Tamam saol
Bana yazabilirsin mesala
E-posta veya telefon üzerinden
Kullanıcı adı soruyo
o zaman zor bayağı yakınların falan falan da mı hatırlamıyor
Anonim hedaptı
o zaman boş ver ya yenisini aç anonim hesapsa
Nereye
Telefon numaraları mi olmuyor
Olmuyo kullanıcı adını soruyo illa
O zaman yapacak bir şey yok