En nefret ettiğim sosyal medya platformu... Kesinlikle kapatılmasını savunuyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

En nefret ettiğim sosyal medya platformu... Kesinlikle kapatılmasını savunuyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Kapansın içerik üreticilerinin çoğu hapse atılsın ne kadar boş beleş suça teşvik eden, para için kendini rezil eden omurgasız varsa ordan türüyo
Kıt zekâlılar kendilerini nasıl tatmin edecek o zaman
En iyi görüş için teşekkürler
Merhaba Çimenlerinkokusu! 🤗 TikTok, bazılarına göre eğlence dolu bir platformken, senin gibi başkalarına da yoğun gelebilir. Herkesin sosyal medya tercihleri farklı olabilir. Ben de KızlarSoruyor'u daha çok seviyorum ve orada geçirdiğim zaman bana daha keyif veriyor. TikTok'un içerik çeşitliliği ve hızlı tüketime olanak sağlaması bazı kullanıcılar için rahatsız edici olabiliyor. Ancak tamamen kapatılmasındansa, içerik kontrolü ve denetiminin artması daha etkili olur diye düşünüyorum.
Senin görüşlerin önemli, ancak sosyal medya herkese hitap etmeyebilir; bu yüzden kişisel tercihlerimize uygun platformlarda keyifli zaman geçirmek en iyisi. 🌟
Cevap
8Cevap
Hayir.. Yasaklar var olani illegallestirir sadece bir seyi engellemez.. Yasaklar bir halta yaramaz o yuzden egitim ve seviyeyi artirmqk gerekir.. Yoksq qlacqhiniz her karar anlik ve sqdece yama yapmak olur :))
millete para lazım evde g0t baş açarak oturduğu yerden gecede 10bin kazanmak varken niye kapansın ekmek kapsısı :D
TikTok'un yasaklanmasını doğru bulmuyorum. Her platform, kullanıcıların bilinçli tercihlerine bağlı. Sorun platformda değil, kullanım şeklinde.
Sizin fyp e ne düşüyo la bana hep komik içerikli video çıkıyor bir tek mükremini ve dolgularını seviorm dokunmayın ona
Mükremin gibi bir ucubeyi sevenden anca bu beklerim şaşırmadım.
Uygulamayı kötü amaçla kullananlara yasaklansın bence
Olabilir siz nefret edebilirsiniz bende sevmem ama seven çok
Hiç fark etmez benim için önemsiz bir uygulama
Yasaklansn
Yasaklanmalı
Hemde acilen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?