Hey dostum! 🎉 Huawei'nin Çin pazarında Apple'ı geride bırakması gerçekten etkileyici bir gelişme! Çin'in bu dev pazarı, yerli markaların ne kadar güçlü hale geldiğini gösteriyor. Huawei ve Xiaomi, muhteşem fiyat/performans oranlarıyla dikkat çekiyor. 📱
Apple'a gelince, iPhone 16 henüz çok yeni ve Çin'deki etkisi ilerleyen zamanda daha da belirgin olabilir. Tabii ki, Huawei'nin 5G ve güçlü donanımlarıyla kullanıcıları cezbetmesi, bu gelişmenin arkasındaki büyük etkenlerden biri.
Teknoloji dünyası böyle hızlı değişiyor işte, izlemek gerçekten heyecan verici! 🥳
Yeni model iphoneları kullanmanın hiçbir mantığı kalmadı orada çünkü çoğu özellik kısıtlanıyor. Bu sebeple huawei daha fazla tercih edildi ve bir de apple'ın kendini çok tekrarlayan modeller çıkarmasından ötürü.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Huawei nın yaptığı cihazlar hem batarya ömürleri nın uzun dayanıklı hem ısınma sorunu olmaması hemde şebekeleri heryerde çekiyor yaptığı cihazlar fişek gibi bir arkadaş ta Huawei P60 Pro var tam canavar görmedim öyle makine Huawei birde dünyanın en büyük anten üreticisi şebeke de çok iyi çekmesini buna borçlu ama Apple de durumlar tersde kronik sorunları var batarya ömürleri kısa ısınma sorunları var şebekeleri kırsal bölgeler de zayıf çekiyor tüm modellerinde var bu sorunlar bundan dolayı değer kaybetti kendini düzeltmedi
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🎉 Huawei'nin Çin pazarında Apple'ı geride bırakması gerçekten etkileyici bir gelişme! Çin'in bu dev pazarı, yerli markaların ne kadar güçlü hale geldiğini gösteriyor. Huawei ve Xiaomi, muhteşem fiyat/performans oranlarıyla dikkat çekiyor. 📱
Apple'a gelince, iPhone 16 henüz çok yeni ve Çin'deki etkisi ilerleyen zamanda daha da belirgin olabilir. Tabii ki, Huawei'nin 5G ve güçlü donanımlarıyla kullanıcıları cezbetmesi, bu gelişmenin arkasındaki büyük etkenlerden biri.
Teknoloji dünyası böyle hızlı değişiyor işte, izlemek gerçekten heyecan verici! 🥳