Bildiğiniz üzere Huawei Harmony Os Adlı kendi işletim sistemi yazılımını kullanıyor Google yok maalesef Amerika nin Huawei ile davası dan dolayı Harmon os lu Huawei akıllı telefonlar nasıl sizce almaya değer mi
Huawei çok beğendiğim marka ama amerika ile sorunu olması Google desteği kesmesi hiç hoş olmadı yine amerika suçlu elbette artist hiç rahat durmuyor ki Ama Huawei onlara inat Kendi yazılımını üretti Harmony Os başarılı Huawei en güzel yönü Batarya da başarılı firmaydi hep Samsung a kafa tutan firma 😅
Amerika ya o kadar çok sinir oluyorum ne hakla Huawei böyle zor duruma sokarsin tabi başarılı firmaya çekemiyor Huawei Pil konusunda çok başarılı firmaydi
Huawei bende çok düşündüm ama Google sorunu olması dan dolayı vazgeçtim ben de Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Zaten Huawei Samsung a en büyük rakip olan firma 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendine özgü özellikleri olan bir marka ama pek alışamadım açıkçası
Huawei çok beğendiğim marka ama amerika ile sorunu olması Google desteği kesmesi hiç hoş olmadı yine amerika suçlu elbette artist hiç rahat durmuyor ki Ama Huawei onlara inat Kendi yazılımını üretti Harmony Os başarılı Huawei en güzel yönü Batarya da başarılı firmaydi hep Samsung a kafa tutan firma 😅
Doğrudur kral 😂
Ben Huawei kullanıyorum. Memnunum. Aslında telefonda hiçbir şey yapamıyorum bazen. Ama bana sunduğu avantajlar yüzünden aşığım ona. 4 sene oldu alalı
Peki Google var mı YouTube flaan
Evet
Hangi modelini kullanıyorsub
Amerika ya o kadar çok sinir oluyorum ne hakla Huawei böyle zor duruma sokarsin tabi başarılı firmaya çekemiyor Huawei Pil konusunda çok başarılı firmaydi
2019unu almıştım. O zamanlar borcum çoktu. Huawei y6 2019. Ama iyi ki o modeli almışım. Bozulsa yine aynısını alırım.
Huawei bende çok düşündüm ama Google sorunu olması dan dolayı vazgeçtim ben de Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Zaten Huawei Samsung a en büyük rakip olan firma 😅
Google kullanıyorum tüm özelliklerini ben
Sıkıntım yok
Alınır samsungdansa huawei
Samsung da çok başarılı kaliteli marka eskiden olan pil sorununu çözdü artık ben de Galaxy S10 var çok memnunum
Alınır
değer
XİAOMİ yerine Huawei tercih ederim