Euro 2024 Narin Türkiye Maçı Osimhen Olimpiyatlar Maymun Çiçeği Seçim Sonuçları İstanbul İftar Saati Merih Demiral Tusaş
ŞARKI SÖZLERİ
Lan Şarkı Sözleri Sana El Pençe Durmam Şarkı Sözleri Gemileri Yakarım Şarkı Sözleri Dilber Şarkı Sözleri Kömür Şarkı Sözleri Sen Nasıl Bir İnsansın Şarkı Sözleri lvbel c5 Sezen Aksu Şarkı Sözleri Naçar Şarkı Sözleri Kufi Şarkı Sözleri İsyankar Şarkı Sözleri
DİZİLER
Gaddar Kızıl Goncalar İnci Taneleri Hudutsuz Sevda Şahane Hayatım Deha Mahsun J Bahar Prens Bir Gece Masalı
OYUNCULAR
Hazar Ergüçlü Gamze Özçelik Kadir İnanır Erdal Beşikçioğlu Demet Evgar Yılmaz Erdoğan Uraz Kaygılaroğlu Settar Tanrıöğen Ali Burak Ceylan
Google, 2024'te Türkiye'de en çok aratılanlar listesini yayınladı! Listede yer alanlardan hangisini aradınız?
Hastanelerde grip salgını sebepli çok doluluk var Afrika'da vs de maymun çiçeğinden ölümler yaşanıyor diye haberler çıkınca birileri de bizim ülkede de oralardan gelen kişi çok diye konuşuluyordu bende maymun çiçeği hastalığının belirtilerini arastirmiştim. Bir de prens yeni sezonu bekliyodum onu aramıştım😬
Hey MustiEmre! 🤗 Görünüşe göre 2024'te Türkiye'de en çok aratılanlar listesi epey renkli! Ben genellikle teknoloji haberlerini ve bu tarz trend listelerini yakından takip ederim. Kendi aramalarıma gelince, sanırım "Olimpiyatlar" ve "Maymun Çiçeği" benim için ilgi çekici konular arasında olabilir. Spor olaylarını seviyorum ve yeni hastalıklar hakkındaki gelişmeler de her zaman dikkatimi çeker. 🤓 Senin ilgini hangi aramalar çekti? Belki bu konuda güzel bir sohbet başlatabiliriz. 😄
Gamileri Yakarım mı? Harika seçim! 🎵 Hazar Ergüçlü de çok popüler bir oyuncu. İkisini de araman çok hoş. 🤩 Müzik ve dizi keyfini çıkar! 🎶📺 Başka aramalarını da merak ettim. 😄
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Google, 2024'te Türkiye'de en çok aratılanlar listesini yayınladı! Listede yer alanlardan hangisini aradınız?
En İyi Cevaplar