- Ben neden sevilmiyorum
- Ben neden bu kadar çirkinim
- Ben neden doğdum
- Ben neden dışlanıyorum
- Ben neden eziğim
Google'da bu sene en çok bu sorular aratılmış, depresyona girmişiz :( #nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Google'da bu sene en çok bu sorular aratılmış, depresyona girmişiz :( #nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Niye sevilmedigimi Google de aramama gerek yok yüzüme marşı söylediler zaten niye sevilmeyecegimi sırf bunlar yüzünden hiç bir zaman sevilmeyecegimi falan 1. Boyum bir erkeğe göre çok kısa (166)
2. kafam kocaman
3. Yüzüm çok tombul 100 kilo yüzüm var
4. Alnım çok değişik bir yapısı var
5. saçlarım çok seyrek yanlardan açık falan
6. Kızlara göre çok iyimişim şerefwiz değilim falan kötü birisi olmadığım için mi
Bunları ben demiyorum bunları beni istemeyen kızlar söylüyor bir kıza tam 10 sene değer verdim açıldığım zaman bana dediği şey senle ben ayrı dünyaların insanlarıyız Cüce tipsiz herşeyi işittim yani bunaldım artık bu hayattan ya Google ya yazmama gerek yok yani niye dışlanıyorum niye sevilmiyorum gibi şeyleri biliyorum sebeplerini
Sende basit kadınlarla takilsana en iyisi bu. Yaş ilerleyince basit kadınların ne kadar doğru olduklarını iyi anlıyorum
Ben neden sevilmiyorum biliyor musunuz?
Ben kimsenin yalakası değilim hoşuma gitmeyen insana menfaat için yaklaşmam zor durumda bile kendim hallederim işlerimi.
Ben dostuma kazık atmam iyi kötü her gününde ilk ben olurum bu yüzden herkes kötü gününde ilk beni arar iyi gününde ise... 😏
Ben aç uyuduğum günleri unutup da bugün param olunca burnumu havaya kaldırmadım neysem hala oyum gün gelir aç uyurum gün gelir ödediğim hesap 3 4 sıfırlı olur.
Ben duyduğumu unuturum en yakın dostum düşmanım hakkında dedikodu yapsa onu da unuturum çünkü bilirim ki birgün dostum bile bana sırt çevirecek yanımda kimse kalmayacak belki de bugün düşman dediğim dostumdan daha sadık çıkacak.
Beni bir hayvanlar sever çünkü ben onlardan sadece sevgi beklerim yemek veririm su veririm başını okşar kucağıma yatırır uyuturum hatta yeri gelir üşümesin diye ceketimi bile üzerine örterim.
Size bir şey söyleyim mi ben de en çok hayvanları severim insandan daha hayırlı daha sadıktır severse sarılır sevmezse yanına bile yaklaşmaz insan öyle mi en çok sevdiği yakar canını en çok sevdiği vurur yere düştüğünde ve en çok sevdiği gider ilk ayağı tökezlediğinde.
Waaayyyyyy 😳😳😳😳
Aynen haklısın...
Asıl sorulması gereken soru şu insanlar birbirini neden olduğu gibi kabul edemiyor (sakın bana bunun ergence olduğunu söylemeyin her yaş grubunda var) diğer soruysa insanlar neden birbirine karşı sevgi duymuyor içimizdeki sevgi azaldı farkında mısınız kadın cinayetleri çocuk istismarı hayvan eziyetleri bize noluyor böyle !!!
Çok kötü. Belki hayatına son verenler oldu. Belki de içine kapanıp depresifleşenler oldu. Belki sır bu yüzden kalp kıranlar oldu. Bana da söylendi, çirkin olduğum. Ama ben kemdimin farkındayım. Çirkinim belki ama içimde bana çirkinsin diyenlere karşı en ufak bir nefret ibaresi bile yok. Çünkü kendimi biliyorum, çirkinim.
Esmer, nereden çıktı bu
30 yaşındayım ve o kadar çok duydum ki çirkinsin lafını. Artık gülüp geçiyorum. Allah yarattı diyorum. Ne yapabilirim. Ha öyle bakılamayacak kadsr çirkin de değilim ama seçenek olsam en son seçilirim yani 😂😂😂
Cevap
66Cevap
Bunları aratacak kadar düşmedim iyi ki. çünkü bu sorunun cevapları zaten insanın kendisinde var
Büyük çoğunluğu da gençlerdir kesin. Haklılar da... Eğitim sistemi kötü üstelik at gibi yariştiriliyorlar sonuç elde var işsizlik diploması. Hayat pahalı kimse evlenemiyor , gelecek kuramıyor öff mevsimler de bozuldu zaten. Dünya ben bittim diyor biz nasıl bitmeyelim, herkese bol şans 🙄
Kaynağınız neresi bilmiyorum ama oraki bilgilere bir daha güvenmeyin. Resmi açıklamada en çok aratılan kelimeler aşağıdakiler. Geri kalanlara da buradan ulaşabilrsiniz. https://trends.google.com.tr/trends/yis/2022/TR/
Dolar/TL
Bayram tatili kaç gün
ÖBA
Bergen
Kedi
😂👏
'Neden' diye başlayan aramalarda en çok aratılan cümleler yukarıdaki gibi
Aslinda bunlarin hiçbiri gerçek değil. Herkes özeldir. Ama özellikle okullarda akran zorbaligi o kadar ileri seviyede ki bu yüzden çocuklar intihar bile ediyor. Genelde 25 yaş alti grup birbirlerine zorbalik yaparak anlaşiyorlar. Ve olmasa bile birbirlerini bir ortamda populer , komik , alfa olmak icin diger arkadasinin ustune basarak bunu yapiyor. Yani insanlarin birbirine hosgoru ile yaklaşan kismi %20 falan. Gerisi birbirini ezme birbirini horgorme asagilama derdinde. Kavgaya tartişmaya bir baskasini suçlamaya ve aşagilamaya hemen hazir bir milletiz. Ve bunu surekli yasayarak buyuyen insanlarin bilincaltina yerlesiyor ve dolasiyisiyla hayatlarina. Yani biz birbirimizi sevmiyor ve hayatlarini mahfediyoruz. Umarim bir gün hoşgoruyu hayatlarinin merkezine koyabilen bireyler yetiştirmeyi basarabiliriz.
Hepsinin bir ortak noktası var aslında.
Hepsinin başında "Ben" var.
İşte soru burada başlıyor zaman.
Herkes hep ben derse herkes yanlız kalır.
Bu şıklarda hiç birini aratmadım.
Bu demek oluyor ki;
Özgüvenim yerindeymiş
Depresyon problemim de olmamış.
Çok şükür.
Google de olan bu aratmalara üzüldüm..
Rabbim şifa versin..
Dertlilere deva
Hastalara şifa
Borçlulara edalar nasip etsin inş
Genellikle merak ettiğim şeyleri aratıyorum fotoğraftaki gibi saçma sapan şeyleri Google ye yazmam. En son vişne ağacının bakımı ile ilgili bir araştırma yapmışım
bir insanın kalitesini çöpünden, bir milletin kalitesini google arama sonuçlarından öğrenirsin. bizim kalite silivri çöp atık tesisi gibi. :)
Ben gooogle ile muhabbet ediyorum hakkımda ne biliyorsun falan yazıyorum saçmaca oda saçma bir şeyler aratıyor
Bunun icindeyim
Ya Bu soruların cevabını Sen bilmiyorsan Google nereden bilsin Bu soruların Google'a sorulan vatandaşlar değil mi
Bu insanlar ne yaşıyor da bu kadar saçma aramalar yapıyorlar sjsjsld
Benim en çok yaptığım yine dolar / tl oldu.
Neden psikolojim bozuk diye sorsaymis bunların hepsi tek bir soru olurdu
Ben herşeyimi google a sorarım ondan habersiz adım atmam
Basima onca sey geldi ama. Bunlari aratmadim okadar dusmem
Rüyamda sürekli bisikletle duvara tosluyordum. Bunu arattım, Google; Saçmalama oğlum, öyle şey olur mu yazdı.
Hiçbirini sormadım 🙂
Ben en çok flutter kelimesiyle başlayan şeyleri aratmışımdır.
Fotokopi yazıcı bilgisayar malzemeleri arattım:)
Benim sorularım yok burada. 😃😃 Benim sorularımda Google amca zorlanır genelde. Birde geçen gün şu Google amca tabiri takıldı aklıma. Bir arama motoruna acaba başka hangi ülke amca diye bir tabir ekler 🤣🤣Google amcaa😊
Okullardaki şiddet olaylarına bakarsak sanki gençler dertlerini google a soruyor sadece çünkü bunlar belle yaş aralıklarında gençlerin sorularına benziyor
Ortaokul dan başlar işte bu kişilik durumları. Akıl başa gelene kadar zaten yapar yaş 30 işte. O vakitte de herseyin para olduğunu anlayınca akıllı olanlar sonra katalog dan kız seçerler 😊
Ülkede kimsenin özgüveni yok artık herkes kendini eziyor.
Yoo hiçte bile.. gayet pozitif bir yaşama bakış açım var, insanın elinde olan birşey👍🏻😌
bunların hiç biri...
bölgemde akaryakıt fiyatları ve
dolar ne kadar oldu...
bende bunları aratmışım..
Kimseden sevgi ilgi beklemiyorum dışlanmak da umrumda değil kendinizi sevin diğerlerini s.. edin gitsin
Seversen ekime sevmezsen s...😂😂 diyorum ben
Çok şükür bu sorulardan hiçbirini sormadım..😄
Benim sorularım daha farklıydı..
Yani bu sorular kızlarsoruyora has değilmiş onu anladım 😃
Soruların hiç birini aratmadım, aratanlar da baya öz güven eksikliği var
Yalnız ölmekten korkan ve kendi kendine yetinmeyi bilmeyenlerin sorusu pufff
Ben nrden doğdum
dejavu oldum yiav🤦♀️
Daha geçen gün bu soruyu sormuştum kızlar soruyorda ;((((
Dışlanmışliktan nasıl kurtulurum? Sizi dışlayan gözünün içine baktığınız oğlunuz olunca hassas da bir yapınız varsa insan çaresizlikten aratabiliyor...😢
Bunlar yok.. ben genelde ceylan ıma 🚙 malzeme aratıyordum 🤭
Birkaç aydır her gün kaç tane Rus askeri yaralanmış diye kontrol ediyorum
Translate aratmışım en çok ee lazım oluyor tabi
Turkiyede psikolojinin geldiği son nokta bunlar aranıyorsa
hahahdjs Ben neden sevilmiyorumu baya araştırdım 🤠
En çok bu siteyi aratmışımdır kurtulamadım şurdan biii acıyorum kendime
Henüz Google amcaya bu şekilde bişey yazmadım ama ihtiyaç duyarsam bi gün yazarım.
Kendime güvenim tam bunlar sefillerin soracağı sorular
Ah ben bunları hiç aratmadim. Ben genelde Google da p*rno sitesi aratiyorum.
@iambesyocu bey tesekkurler
@Cielos evet. Birde şu besyocu cevap vereydi.
@Cielos görüşümü beğenen. Yorumunda yazıyor. Buraya etiketlesene ya. Luttffeeennnnn
@Cielos hadiya, lutfennya🙏🙏🙏😥
@Cielos hadiya ciddiyim ben. İki dakika ya
@Cielos kucultmuyorum.
@Cielos tm ciddilesiyorum. Özür dilerim. Sadece takılmak istemiştim. İyi gunler
@Cielos bir şey istemiyorum. Sadece yorumunu görünce gırgırina takılmak istedim olay bu yani
Allah'ın yarattığı insan nasıl çirkin olabilir haşa ne haddimize
Oha benim arattiklarimin aynısı. Katkım büyük
Nasıl zayıflarım
Kiralıkevler
Sahibidnen
Oda arkadaşı
Hava durumu
Uygar doganay en popüler parcalar
Tülay maciran sahnesi nerede
İstanbulun en iyi psikiyatristi
Daha çok var...
Bunların en çoğunu ben yaşadım. Ona rağmen aratmadım aratanlara ne oluyor ya
Burçla alakalı aratma yaptığımı düşünüyorum.
saglık en cok araştırdıgım şeydi
Z kuşağının durumu işte..
Kalp yapıştırıcısı nerede satılır
Hiçbirini aratmadım🙃
Protez tırnak güncel fiyat isisksld
aratmadım hiç birisini
Daha çok translate ve harita arattım bu yıl.
Demek ki depresyon oranı da artmış
İnsanlar neden bu kadar a. ptal
Ve hep ben nedenle mı başlamış 🤪
Aöf yazdim😂😂
Dhdjdjdjdnd ahaha wk ruhsuzlar iya
Benim aramam yurt dışı yabancı dil okulları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?