Doğum saatim için cimer'e başvuru?

Herkese merhaba ben üniversiteye hazırlanıyorum. 20 yaşındayım. Lise mezunuyum. Bir gün arkadaşımla dershaneden dönerken bana yükselen burcumu sordu. Ben de bilmediğimi söyledim. Sonra yükselen burcunu nasıl hesaplanacağını anlattı bana. Sanırım doğum tarihi ve saati gerekiyormuş. Ben de doğum saatimi bilmediğim için anneme sordum annem de hatırlamadığını söyledi. İnternetten araştırma yaptım ve cimer'e başvuru yaparak doğum saatinin kaçta olduğunu öğrenebiliyormuşsun. İnternette yazanları harfi harfine uyguladım Bir haftanın sonunda bana cimerden yanıt geldi yanıt şu şekilde"bu kayıtların tutulmasına dayanak olan belgeler gizlidir. Bunlar, yetkili ve sorumlu memurlar ile teftiş ve denetim yetkisi olanlar dışında kimse tarafından görülüp incelenemez. Mahkemeler bu hükmün dışındadır" hükmü gereğince bilgi verilememektedir". Doğum saatimi öğrenemedim kısaca. Ben bunu nereden öğrenebilirim? Belki diyorsunuzdur ders çalışman gerekirken nelerle uğraşıyorsun nasıl üniversite sınavına hazırlanıyorsun falan ama ne bileyim aklıma takıldı.
Doğum saatim için cimer'e başvuru?