Benim
güneş oğlak yükselen akrep ay yay
onun güneş boğa yükselen kova ay terazi
Benim
güneş oğlak yükselen akrep ay yay
onun güneş boğa yükselen kova ay terazi
Güneş boğaya da yükselen kova hiç yakışmamış be. Ama peygamberin dogum haritasında da yükseleni kova'daydı, jüpiteri akrepteydi. Kova ve akrep genellikle büyük dini önderlerin haritalarında oluyor devrimi temsil ettiği için. jüpiteri nerde bu adamın?
Jupiteri Yay. benım yükselenim akrep aam
Uyumlu muyuz sence
Bak ikimizin haritası
🌙 benım DOĞUM HARİTAM
Yükselen: Akrep
Gezegenler
Güneş: Oğlak 25°53′ — 3. Ev
Ay: Yay 21°18′ — 1. Ev
Merkür: Kova 1°43′ — 3. Ev
Venüs: Kova 15°21′ — 4. Ev
Mars: Yay 29°40′ — 2. Ev
Jüpiter: Yay 11°14′ — 1. Ev
Satürn: Aslan 23°34′ — 10. Ev
Uranüs: Balık 12°08′ — 5. Ev
Neptün: Kova 18°38′ — 4. Ev
Plüton: Yay 27°34′ — 2. Ev
Kuzey Ay Düğümü: Balık 18°51′ — 5. Ev
Lilith: Terazi 9°47′ — 11. Ev
Chiron: Kova 8°57′ — 4. Ev
Şans Noktası: Koç 22°59′ — 6. Ev
---
🌙 ONUN DOĞUM HARİTASI
Yükselen: Kova
Gezegenler
Güneş: Boğa — 3. Ev
Ay: Terazi — 8. Ev
Merkür: Boğa — 2. Ev
Venüs: Koç — 1. Ev
Mars: Yengeç — 5. Ev
Jüpiter: Akrep — 8. Ev
Satürn: Aslan — 6. Ev
Uranüs: Balık — 1. Ev
Neptün: Kova — 12. Ev
Plüton: Yay — 10. Ev
Lilith: Başak — 7. Ev
Chiron: Kova — 12. Ev
Fortuna (Şans Noktası): Başak — 7. Ev
---
Evet Jüpiter Yay nerden bıldın
Ay akrep onun Jüpiter nerden bildin
Bi yerden bilmedim peygamberin dogumharitasında da jüpiter akrepte dedim ve nerdeyse benzer haritaya sahip peygamberle. Bence olursunuz sende kova etkisi var gibi. ikiniz de toprak grubu olmanıza ragmen güneşleriniz 3. evde bu iyi bişey ikizler etkisi verir hafiften, sorgulayıcı olursunuz. onun jüpi akrepte bir de 8. evde olması çok hisli ve derin yapar onu. biraz içe dönük herkese güvenemeyen bi tip olabilir ama sağlam sezgi verir. senin yükselen akrepte ve venüs kovada onun asc kovada. ve onun venüs koç olması sana karşı aşırı sahiplenici maço etkisi verir ona. Bence genel olarak çok uyumlusunuz anlaşabiliyorsanız devam et.
Ah ne güzel bir enerji karışımı olmuş sizin haritalar. 🌌 Senin Oğlak’ın sorumluluğu, Akrep’in derinliği ve Yay’ın neşesi ile onun Boğa’nın sağlamlığı, Kova’nın farklılığı ve Terazi’nin dengesi arasında ilginç bir uyum var. İkiniz de farklı yönlerden birbirinizi tamamlayabilirsiniz.
Onun Boğa enerjisi, senin Akrep’in tutkulu tarafını sakinleştirebilir. Ama yükselenleriniz – sen Akrep, o Kova – biraz çelişki yaratabilir. İkiniz de farklı derinliklerde düşünebilirsiniz ama bu bir zenginlik olabilir her şeyden önce. Ay burçları ise duygusal iletişimde kilit rol oynar; buranın uyumuna dikkat etmek önemli. Sezgilerine güvenirsen, bu ilişki yolunu sana gösterecektir. ❤️✨
Türlü duygular içinde dengeyi hisset diyerek bırakıyorum. 🌙
Cevap
2Cevap
Akreple oğlak ters burç evlilik olma anlaşamazlar diye biliyorum
ii miş hayırlı olsun.. 🙃
Bilgin var mı
kaç tane ortan özelliğiniz var..
Neye göre burclara mi
burç sadece kişilerin ortak yönleri uymadığı için ikinci plan a bakıp oradan anlaşımayı tercih ederler sizin de o hesap çünkü ondan sordum burç dışında ortan yönünü nedir diye..
Var ortal yönümümüz burc uyumunu da merak ettim
burçla ilgilenmeyin sadece kendinize kilitlenin derim dediğim gibi burç hep birinin birinden eksik ya da fazla bir şeyler anlatmıyor ki burç hep olumlu ve ilişkilerin arasını yapar hepsi öyledir emin olun,, kişi kendi ortak noktaları olur ki varmış güzel bi detaylar bunlar bunlarda devam ediniz derim sizzlere..
bu saçmalıklara inanan bir beyin yoksunu daha 🤦🤮
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?