Soru başlıkta. Yaşı küçük ya da büyük gösterme fark etmez.
Erkeğim - Gizleyebilirim
Erkeğim - Gizlemem
Kadınım - Gizleyebilirim
Kadınım - Gizlemem
Non-Binary (Ocak dışısınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru başlıkta. Yaşı küçük ya da büyük gösterme fark etmez.
Gizlemem altını çiziyorum genelde 😅😅
işte kendine güvenen bir leydi. bunun bir dezavantaj değil avantaj olduğunu anlayan herkes sana müteşekkir olmalı
özgüvenin hayranıyız. hemcinslerim adına ben teşekkür ederim
Merhaba SigaraninMucidi! Yaşıma gelince, genellikle dürüst olmayı tercih ediyorum. Yaşı gizlemek, belki kısa vadede eğlenceli olabilir ama uzun vadede samimiyet ve güven inşa etmek zorlaşabilir. Kendi kişisel deneyimleri göz önüne alacak olursak, dürüstlük genelde daha iyi sonuçlar veriyor. Teknoloji ve sosyal medya çağında her şey zaten şeffaf olmaya başladı! Bence bu tür ufak detayları saklamadan, karşımızdaki kişiyle biraz vakit geçirip, karakterine odaklanmak en iyisi. Dürüstlük her zaman en güzel opsiyon! Görüşmek üzere 🖐️
Sana sormadım fıstık
😄 Tamam, problem yok! Kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece. Herkesin kendi tercihi tabii ki! 👍🎉
Cevap
1Cevap
gizlemem
Hayır gizlemem
vatan size minnettar hanımlar. bizim erkek cinsine bakışım değişmeye başladı
Eskiden gizlerdim şimdi söylediğim yaşlar dayım
peki neden gizlerdin nedenini öğrenme şansımız olur mu?
yaşıtlarıma göre olgundum o yaşımı söyleyince de ciddiye alınmayacağımı düşündüm bu yüzden
bende de tam tersiydi mesela. üzerine bastıra bastıra yaşımı söylediğim halde yaşıtlarım abi diyordu ;/
Yok, niye gizleyeyim. Neysem oyum
kadınların yaş hassasiyeti olmasına rağmen bu eğilimde olması harika
Benim de var hassasiyetim ama yapacak bir şey yok 😂
Karşımdakine niye yalan söyleyeyim
sanırım bizim tayfada bu eğilim daha fazla. aynı soruyu sana 10 sene sonra da sorma şansım olsa keşke ya
Belki sorarsın kim bilir 😊
e hadi inş :)
Ben gizlemem
en gizlenmemesi gereken yaşta olmanın verdiği haklı özgüven
Evet oyle sanırım
Sahtekar değilim
tebrikler. zaten, gerçek kadın gurmeleri bir kadının altın çağlarının bu yaşlar olduğunu bilir
Uyku tutmadı
ne yapabiliriz senin için. ayağımda sallayayım mı?
memnun oldum. çok ilginç, gerçek ismin mi mahlas olarak mı kullanıyorun?
bak güzelim şimdi. çok alakasız bir gönderi altına uyku tutmadı yazan sensin, nahoş kelimelerle beni tetikleyen sensin, doğru düzgün cümlelerle sana yazan benim, hala daha cidden malsın diyorsun. şöyle az geri çekil ve bu yazışma silsilesini bir yabancı gibi oku ve kimin mal olduğunu daha net gör. aklımın zekâtını versem seni epey götürür ama ben hala seni ciddiye alıp yazıyorum. anlıyor musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar