Özellikle erkeklerin cevabını merak ediyorum. Burada kaçamak ilişki değil ilerde evlilik olabilecek ciddi birliktelikten bahsediyorum.
Bunu neden soruyorsun diyecek olursanız, ben aradığım doğru kişiyi henüz bulamadım ve yaşım ilerledi. Görüntü olarak yaşımdan çok genç göründüğüm ve bakımlı olduğum için sosyal çevremde benden yaşca küçük erkekler benimle ilgileniyor genelde. Bu durum beni strese sokuyor. Yaşımı öğrenince bunu sorun edebileceğini, benim üzülebileceğimi, bu yüzden baştan hiç ilgisine karşılık vermemem gerektiğini düşünüyorum.
Siz olsanız tip olarak beğendiğiniz , yaşını göstermeyen karşı cinsin sizden kaç yaş büyük olmasını sorun etmezsiniz?
Bunu neden soruyorsun diyecek olursanız, ben aradığım doğru kişiyi henüz bulamadım ve yaşım ilerledi. Görüntü olarak yaşımdan çok genç göründüğüm ve bakımlı olduğum için sosyal çevremde benden yaşca küçük erkekler benimle ilgileniyor genelde. Bu durum beni strese sokuyor. Yaşımı öğrenince bunu sorun edebileceğini, benim üzülebileceğimi, bu yüzden baştan hiç ilgisine karşılık vermemem gerektiğini düşünüyorum.
Siz olsanız tip olarak beğendiğiniz , yaşını göstermeyen karşı cinsin sizden kaç yaş büyük olmasını sorun etmezsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benden 5 yaş kadar büyük olabilir ama benden 5 yaş küçük birisiyle olmaz.
10 yaş büyükle 10 yaş küçük olabilir. Yani benim karım olacak avrat şu an minimum 10, maksimum 30 yaşında.
5 büyük 5 küçük sorun etmem
5:10 yaşa kadar sorun etmem
10 yaş büyük olursa pipime kadar yolu var
10 yaş fazla zaten, ayrıca biraz terbiyeli ol
Ben 10 yaş büyük olabilir
0 hatta -1
Yaşça küçük sevenlerdensin galiba? Var öyle kişiler ama genelde bir özgüven sorunu var bu kişilerin bence. Alıcın varsa kimseyi ilgilendirmez tabi
29'um ben 10 sene önce de 25 civarı güzel geliyordu şimdi de.
özgüvenle alakası olduğunu düşünmüyorum. 24-28 en çekici kadın yaşları sonrası çöküş.
Çöküş yaşı kişiden kişiye yaptığı bakıma hayat tarzına göre değişir
Biyolojik gerçekleştir var. Estetik makyaj v. s kapatmıyor yaşlılığı
Sen makyajsız estetiksiz 10 yaş genç görünenleri hiç görmemişsin 😂
vrsada milyonda bir değildir. bedenimizde ilk ölen hücreler cilt hücreleri ve o da yaşın ilerlediğini gösteren bir şey.
mesele böyle bir ünlü var mı bildiğin?
Tuğba Büyüküstün, elçin sangu, Beren saat, Fahriye evcen, şeyma subaşı... daha birçok isim var.
Bunların tek tek yaşlarına bakarmısın
dediklerinin hepsi estetik sektörüne onmilyonlarca lira dökmüş. internette ki fotolarında kilolarca makyaj olan ve onca ışık açısı ve şopla o hale gelmiş fotolar.
mesela ben insagramda beğendiğim bazı modeller var +size modeller. çoğu bedenini tam haliyle gösteriyor ve bunun normal olduğunu söylüyor.
batıda programlar var erkekler ve kadınlar çıplak şekilde birbirlerini seçiyor falan. 0 makyaj 0 hile. güzel kıyafetler örtmeden tamamen doğal. orada görebiliyorsun insan bedenindeki çirkinliği hele gençlik yoksa
Tuğba büyüküstün ve beren saat azra akın hiçbir estetik yaptırmamış kişiler. Sen galiba biraz fakir çevrede yaşıyorsun. Nişantaşı gibi yerlere git bak bakım sadece estetik demek değildir 60 yaşında kadın 30 gibi duruyor en ufak estetiği yok. Spor sağlıklı beslenme stresten uzak hayat vs vs
şu an beşiktaştayım. yan mahalle nişantaşı :)
gençler açık giyinmeninde etkisiyle güzel görünüyor. 30 yaşında direkt çöküyor demiyorum zaten. ama hiçbir zaman genç bir kadınla veya kendi genç haliyle kıyaslanamaz. ancak 3-5 kadın işte ki onşarda 30 değilse 35'te yaşlanacak. 3-5 sene daha güzel görünecekler eski güzelliklerinin gölgesinde
Ben 37 yaşındayım herkes 25 sanıyor, yaşımı duyan şaşırıyor 😂
doğrudur tabi istisnalar olur ama ben yinede 25 i tercih ederim :)
Bu ne?
kadınların ve erkeklerin karşı cinsteki değer değişimi yaşlarına göre
🤣🤣🤣 çocuk kandırıyo sanki? 40 50 60 70 yaşlarındaki adamlara kim bakıyo allesen? Gerçek hayatı görmüyor olsak kandıracaklar 😂
40'a 30 50'ye 40 bunu bu sitede bile görebilirsin. yaşıtlarından ve çevrenden 10 erkeğe bak tabi yakışıklı veya zengin statülü olacak. 8'inin sevgilisinin yaşını söyle :)
Çevremde erkeklerin erkenden saçları dökülüyor ve kilo almış tipleri kaymış oluyor. Çoğunu para bile kurtaramıyor.
Bu arada çok paradan bahsediyorsan 18 lik kız 80 yaşında adamla da evlenir. Gencecik yakışıklı erkekler de yaşlı çirkin kadınlarla evlenebiliyor. Bülent Ersoyun evlendiği adamlara bakabilirsin 🤣🤣🤣 genelde yaşlı kadınlar menapozdan sonra cinsel isteği azaldığı için pek erkek peşinde koşmuyor, koşanların hepsi bulur merak etme😂🤑
Benim çevremde avukat ve mühendis olan 40 45 lik bekar erkeklerin hali perişan. Kızlar bakmıyo. Bi tanesi nişanlandı fakir bi kızla, sonra kız genç mühendisle bunu aldatmış ve terketmiş. Evlenemeden ortada kaldı harcadığı paralar da gitti
heh işte 25 yaşında ki senin dengin kaslı boylu poslu olabilirsede zengin bir erkek 30-35 civarı oabilir.
ama 37 kadının dengi o saydıkların aslında.
grafiğin daha doğru olanı bu. 45+ ya çok takılma zaten 45 ten sonra iş bitiyor kadınların doğurganlığı erkeğin testesteronu falan gençliğine gçre %90 azalıyor.
Anca kendini kandırırsın bak dışarda öyle olmuyo 😂😂😂
dışarıda nasılmış?
Halamın 40 yaşında oğlu bmw arabası evı 8 binden fazla maaşı varken kız bulamıyor evlenemiyor görücü usulü de evlenemedi. Daha buna benzer çok kişi görüyorum. Hele bi tanesi avukat
seçiçiler mi bunlar. geçen öyle muhabbet oldu evde bizim bir akraba 42 yaşında bugüne kadar çalışmadı 1-2 yıl hariç baba parası ve yine buldular. üstelik ailesiyle oturacak gelin. sonradan olmmadı ama bulan buluyor yani. ben bile buldum ya ben ben hey gidi :)
Senin yaşın kaç? Köydemisiniz oğlum? 😂
29 köyle ne alakası var ki?
Bak sana avukat akrabamı söyleyim. Baya çok kazanan biriydi. Bu kendinden 15 yaş küçük bir kızla nişanlandı, kız uzaktan akraba ve hemşirelik okuyordu. Kız nişandan önce bunun ofisini falan gidip görmüş. Kızı kendine bağlamak için pırlanta yüzük aldı sıfır araba aldı kız tabi çok mutlu. Düğüne birkaç ay kala arabada kız ağlamaya başlamış demiş ki "ben senle evlenemem, ben seni senin beni sevdiğin gibi sevemiyorum, başta olur sandım ilerde zamanla severim sandım olmuyor yapamam, ama ailemden korkuyorum. Ben değil de sen nişanı bozmuş ol olur mu?" Demiş.
Bunlar ayrıldı. Ondan 6 ay sonra kız mesaj atmış paraya ihtiyacım var bana borç gönderir misin diye. Bu da hemen göndermiş sanmış ki kız barışacak ama yok kız bunu biraz daha yolmuş. Barışmamış. Sonra parayı da ödememiş. Sonra duyulmuş ki kız mühendis genç bir oğlanla evlenmiş. Bu da kudurdu sinirden borcunu istedi kız bunu engellemiş , raileye haber gönderdi verdiler parayı.
Sonra bu tekrar genç bir kızla sevgili oldu ona para yedirmeye başlamış. Bunun da ailesi duyunca kız bunu bırakmış. Bu demiş istemeye gelelim niyetim ciddi, ama kızın ailesi sinirlenmiş kocaman herifin benim gencecik kızımla ne işi olur demişler. Bu kızı da sonradan zengin bir ailenin genç oğlu istemiş kız hemen u dönüş yapmış kabul etmiş buna da demiş zamanını aldım hakkını helal et kendine uygun birini bul 😂
Başka bir akrabam 40 yaşında bmw arabası var ama kimle görücü usulü tanıştırsalar kızlar olmaz diyo yaşı büyük diyorlar. Gerçi bu ev kızı istemiyor okumuş çalışan kızlarla görüştürülüyor ama olmuyo yine
hahaah aslında bütün bu dediklerini bende diyorum gerçekleri yansıtıyor.
ama örneklerde bakarsan kızlar yine zengin statülü bir erkeğe gitmişler.
zengin, statülü 40 yaşında göbekli biriyle olan kadın. zengin, statülü göbeksiz yakışıklı bulursa terkeder. bu işler böyle :)
ilk akraban biraz safmış ama
Kızların çoğu 10 bin alan yaşlı adam yerine 5 bin alan genç adamı tercih ediyor.
yaş farkıda önemli. 25 yaş kadına 40 yaş erkek tabiki gitmez. ama genellikle 5-10 yaş arası fark idealdir. roma toplumunda da böyledir benim sevgilimde 4 yaş fark var.