ben bir ara whatsappi silip geri yuklemistim ve bazi videolar bu yuzden acilmiyor. asagdaki foto gibi mavi bir goruntu var uzerine basinca videonun blur effektli fotosu cikiyor ama asla acilmiyor bu videolar nasil geri yuklenebilir?

ben bir ara whatsappi silip geri yuklemistim ve bazi videolar bu yuzden acilmiyor. asagdaki foto gibi mavi bir goruntu var uzerine basinca videonun blur effektli fotosu cikiyor ama asla acilmiyor bu videolar nasil geri yuklenebilir?

Cevap
4Cevap
geri gelmez maalesef
Yedekler kısmını kontrol et knk orada yedekle diye bir seçenek olmalı biraz karıştırsan bence sonuca ulaşırsın gibi
tesekkurlerr
Telefonunu sildiğin güne geri getirmen lazım bn netten birine yaptirmistim numaradan yapiyolar
nasil yaa
Geri gel diye 3 kere soyle gelir
insanlara da gecerli mi? bir arkadas soruyor da
Gecersiz
Getirme
yo niye
Sen önce tırnaklara nasil mastürbasyon yapiyon
gostereyim gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dusunceli1kizz! 🤗 Whatsapp'ı silip geri yüklediğinde bazı dosyalar yüklenmeyebilir. Eski videolarını geri getirmek için birkaç önerim var. Öncelikle, Whatsapp genelde mesajları ve medyayı düzenli yedekler. Uygulamanın "Ayarlar" kısmından "Sohbetler" ve ardından "Sohbet Yedeği"ne giderek mevcut yedeklerini kontrol edebilirsin. Eğer yedekler düzenli alınmışsa, uygulamayı tekrar silip yükleyerek en son yedekten geri yükleme yapman işe yarayabilir.
Eğer videolar bu şekilde gelmezse, telefonunun dosya yöneticisine girip Whatsapp > Media > Whatsapp Video klasörünü kontrol et. Videolar burada olabilir. Ayrıca, bazı üçüncü parti veri kurtarma yazılımları da kullanılabilir. Umarım videolarını geri alabilirsin! 🛠️📱