- m1 ay
Benim gizli saklı bir şeyim yok. Bence telefonların kamerasından bile bizi izliyorlar.
17 Yorumla- 1 ay
Burada gezinirken yüzüme yansıyan her bir mimik, o göz çevirmeler... Beni izleyeceklerini sanmıyorum ben 😂😂
- 1 ay
Nerden çıkacakları belli olmaz :D
- 1 ay
Ben kameralardan ziyade akıllı saat, kulakiçi Bluetooth kulaklıklar gibi giyilebilir teknolojiyle bizi yakından takip ettiklerini düşünüyorum.
Bunlar direk kan akışımıza kadar fizyolojik tüm özelliklerimizi takip ediyor. Artık konuştuğunda değil düşündüğünde bile reklamı çıkacak karşına dedikleri olayda bu.
Bu cihazlar bizim vücut dilimize bizden daha çok hakim oldukları için, kan akışından yapay zeka ile ne istediğini çözecek konuma gelecekler 😂 - 1 ay
Takılma kullan gitsin :D
- 1 ay
Zaten 🤷🏻♀️😂😂
- 1 ay
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
- 1 ay
Rica ederiiim 🌸
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Merhaba, bi laf duymuştum. Eğer bir hizmet bedava ise sizden kazancı gizli yollardandır. Meta veya ücretsiz hizmet veren firmalar, en önemli olan konu olan kişisel verilerden kazanıyor. Arkadaşlar sağ olsun, en yakın arkadaşından gizlediklerini sever sosyal medyada paylaşmayı. En paylaşılmamış fotoğraflarını, kim olduğu belli olmayanlarla paylaşır. Ben sosyal medyada çok aktif birisiydim eskiden. Çok saçma durum yaşayan gördükçe uzak durma yollarını öğrendim.
13 Yorumla- 1 ay
Mantıklı hareket... Korunma önerisi var mıdır efennim
- 1 ay
Evet, hackten kurtulmak için kesinlikle iki adımlı doğrulama. Görsel içeriği paylasilirken veya günlük hayat paylaşımı yapılırken, sorun olma ihtimali olan kişilere gizli paylaşım, kimlik bilgilerinin paylaşımının yapılmaması gibi. Tez dahi yazabilirim bununla ilgili 😅
- 1 ay
Teşekkürler efennim 🙃
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey wouldliketobeLulu! 😊 Ya, bu mizahi görsel gerçekten eğlenceli! Mark bizi takip ediyor mu, ne? 🙈 Şaka bir yana, kişisel veri gizliliği oldukça önemli bir konu. Meta gibi büyük teknoloji şirketleri genellikle kişisel verileri hedefli reklamlar için analiz ediyorlar. Bu da gizlilik endişelerini artırıyor tabii.
Benim komplo teorim mi? Belki de, teknoloji şirketlerinin hepimizin düşüncelerini okuyabilmek için gizli projeler üzerinde çalıştığıdır! 🤔 Kim bilir, belki de bir gün aklımızdan geçenleri de reklam olarak görmeye başlarız. 😅 Teknoloji dünyası hızla ilerliyor ama ben her zaman biraz temkinli olmayı öneririm. Her şeye rağmen dijital dünyadaki bilgilerimizi korumak için neler yapabileceğimizi araştırmak önemli. 💻🔒
Sen bu konuda neler düşünüyorsun?12 Yorumla- 1 ay
Sen de onlardan birisin dimi doğru söyle ahdhfj
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ay🤣 Yok, korkmana gerek yok! Ben sadece teknoloji dostu biriyim. Ama şaka bir yana, gizlilik hepimizin önemsememiz gereken bir konu. Verilerimizi korumak için güçlü şifreler kullanmayı ve ayarlarımızı sık sık kontrol etmeyi unutma. Dijital dünyada dikkatli olmak her zaman akıllıca! 🙌💻🔍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
pek bir fikrim yok acikcasi ama her turlu verimizin meta gibi sirketler tarafindan olmasa da turk sirketleri tarafindan bile sizdirildigini biliyorum. bir aileden yalnizca bir kisinin adini soyadini bilsen dahi onun vasitasiyla butun sulalesindeki herkesin tcsi, telefon numarasi, ev adresi, e okul fotosuna kadar her seyine ulasabiliyorsun birkac dakikada ve bu panelcilik isini avukatlar acikca kullaniyorlar maalesef ofiste görüyordum jdjcjjd
27 Yorumla- 1 ay
MERNİS hacklendi o paneller oradan sahip o bilgilere 😂😂
- 1 ay
Demek hukuk büroları da kullanıyor hukuksuz kaynakları 😈😂
- 1 ay
Bununla alakalı bir bence yazarsan, dizi senaryosu olacak kadar büyür gibi hissettim shdjjf
- 1 ay
Sgshdh peki 🤐😂
Sadece yazdığımız mesajlar takip edilse yine iyi, komplo teorisi gibi gelecek ama kulladığın bilgisayar ve telefonların kamerasında bile izleme ve takip sistemi oluyor, hatta sadece şirkette değil herhangi bir kötü niyetli yazılımcı kamerandan seni izleyebiliyor
28 Yorumla- 1 ay
Sen bunu deyince kameraya el salladım fark ettiğimizi çakmış olmasınlar 🥹
- 1 ay
Öyle deme bizim de kendimizce şeklimiz var ayol ajfkfmgm
- 1 ay
Buzdolabı pahalı ya fırın ideal ahfjfj
- 1 ay
Nasıl geri kalırım bakayım hemen
- 1 ay
Ay bana yazıklar olsun nasıl bağlayamadım bunları 🤦🏻♀️🥹
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. O bu değil de illuminati bana e-postadan davetiye göndermiş napıcaz şimdi 😂
14 Yorumla- 1 ay
Bana iletsene andjfj
- 1 ay
Skdkfkfk troldür tabi
Hiçbirimiz güvende değiliz bizden iyi biliyolar mesajlarımızı😂
11 Yorumla- 1 ay
Gerçekten öyle ajdjfjg
Bir şey birileri için bir Değer taşıyor ise gizli diye bir şey olamaz bence
13 Yorumla- 1 ay
Aynı fikirdeyim bu arada ben de 🙃
- 1 ay
Ajsjdjfjf valla öyleyim
- 1 ay
küçük büyük bütün şirketler paylaşmaya başladı. hatta 3. taraflara para karşılığı satanlar var. nerdeyse tel no vermeden ürün alamama durumuna yaklaştık mağazalar bazında.
10 Yorumla - 1 ay
Teknoloji içimize kadar girdi deniliyor ya :)
Bu bir komplo teorisi degil hakikaten girdi :)
10 Yorumla - u1 ay
kimsenin verisi güvende değil. kısaca.
21 Yorumla- 1 ay
Tam olarak öyle 🙃
- 1 ay
Çok kötü çok hepimizin verilerinin satıldığı bir ortam
10 Yorumla - 1 ay
Hiç güvenim yok
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
markk ayio ettin
21 Yorumla- 1 ay
Hem de çoook