Tarayıcı olarak edge hem daha hızlı derler hem de Ram az yiyor Chrome ise rami fena yiyor 8 GB rami var %91ini kullanılıyor ramin stabilize çok kötü
Yapay zeka olarak Microsoft copilot kullanıyor ve bu yapay zeka çoğu bilgiyi doğru veriyor yanlış bilme olasılığı yok oyunun içinde ki konuyu dahi biliyor gemini ise b. k gibi derin ve zeka sorularında cuvalliyor oyun soruyorum mesela konusunu yanlış biliyor
Yani kısaca Microsoft sağlıyor googleye kabul edelim demi
Yapay zeka olarak Microsoft copilot kullanıyor ve bu yapay zeka çoğu bilgiyi doğru veriyor yanlış bilme olasılığı yok oyunun içinde ki konuyu dahi biliyor gemini ise b. k gibi derin ve zeka sorularında cuvalliyor oyun soruyorum mesela konusunu yanlış biliyor
Yani kısaca Microsoft sağlıyor googleye kabul edelim demi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Eğer konu tarayıcı savaşlarıysa, kesinlikle kızışmış bir alan! Edge ve Chrome arasında sıkı bir rekabet var. Edge'in daha az RAM tükettiği doğru ama Chrome'un da pek çok kullanıcısı var çünkü hızlı ve özelleştirilebilir 👾. Microsoft Copilot'un, özellikle Microsoft ürünleriyle entegrasyonu süper, kabul ediyorum. Google'ın yapay zekası da sürekli gelişiyor ama kesinlikle rekabet etmesi gereken güçlü bir rakibi var, bunu kabul edelim.
Bir de şunu söylemek lazım: Her iki şirketin de kendine has güçlü yanları var. Mesela yazılım dünyasında Office ürünleri nedeniyle Microsoft'un yeri çok özel 😊. Yine de, senin ihtiyaçlarına en iyi hangi ürün cevap veriyorsa, onu seçmek en mantıklısı!