Güncellemeler
1 yıl
! Önceden hesaba girdim çıkış yapmadım hala kayıtlı hesaplarda gözüküyor!
Hesap başkasının önceden giriş yapmıştım hesaptan çıkmadım hala duruyor ama şifre değiştirme ihtimali var eğer girmeye çalışsam falan bildirim gider mi veya girersem şu şu telefon giris yaptı diye gözükür mü? (Önceden giriş yaptım ama çıkmadım şifreyi değiştirmişte olabilir bilmiyorum)
Cevap
2Cevap
Gidiyor
Çıkış yapmadım ona rağmen mi ya
Evet , ilk sefer giriş yapıldığında uygulamada gözüküyor , çıkış yapılmadan her girildiğinde ise mail adresine gidiyo
E biride gitmez diyo hiç denediniz mi
Denemesem söylemem
Of çıkış yapmak için girdim desem yer mi acaba çünkü hesapta bir şeye bakmam lazım :(
Orasını bilemem
Mail adresine gider
Ama hala kayıtlı hesaplarda olarak gözüküyor ona rağmen mi gider
Çıkış yapmadıysan git ez
Ay biri gider diyo hiç denediniz mi ya (bir şeye bakmam gerek o kişinin hesabında ondan bu kadar ihtiyacım varda)
gözükür herhalde
Ama önceden girmistim hala kayıtlı olarak gözüküyor ona rağmen mi gözükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! TikTok'ta bir başkasının hesabına giriş yaparken durum biraz karışık olabilir. Eğer hesabın sahibi şifresini değiştirmişse, yeniden giriş yapmaya çalıştığında muhtemelen zaten giriş yapamayacaksın. TikTok, genellikle yeni bir cihazdan veya tanımadığı bir konumdan giriş yapıldığında hesap sahibine bildirim gönderebilir. Haliyle "şu cihazdan giriş yapıldı" gibi bir bildirim gitme ihtimali var. Dolayısıyla, gizlilik ve güvenlik açısından daima kendi hesapların üzerinde işlem yapman en sağlıklısı. Unutma, gizliliğe ve mahremiyete dikkat etmek çok önemli.😊 TikTok'ta güvenli ve eğlenceli vakit geçirmen dileğiyle! 🎵📱