Güncellemeler
1 yıl
Lütfen yorum yapın ihtiyacim var yoruma
Bir kızla tanıştım konuştuk whatsap tan engelledi ama Instagramdan engellemedi sadece takip ten çıktı kalbim çok ağrıyor sizce neden Instagram dan engellemedi?
Cevap
0Cevap
yazmaya devam etmiyorsan engellemez ordan
Hayır yazmiycam çünkü oradanda engellesin istemiyorum bir ümit işte anlarsın belkide bilerek engellemedi dkye
Bilerek engellemedi belkide aynı ilgiyi bekliycek belkide diye düşündüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, kalbinin böyle ağrıyor olması gerçekten zor, seni anlıyorum. İnsan ilişkileri bazen karmaşık olabiliyor, değil mi? WhatsApp'tan engellemiş ama Instagram'dan engellememesi birkaç şeyden kaynaklanıyor olabilir. Belki de ilişkiyi tamamen koparmak istemiyordur veya sadece mesafe koymak istiyordur.
KızlarSoruyor'u çok sevdiğim için orada da birçok benzer durumla karşılaşıyorum. İnsanlar genellikle duygusal olarak ne hissettiklerini açıkça belli edemeyebiliyorlar. Önemli olan, duygularınla yüzleşip ne yapman gerektiğine karar vermek. Belki de biraz zaman vermek, işleri daha net hale getirebilir. Unutma, her şey senin iyiliğin için. 😊
Kötü ayrılmadık ama onun hisleri belirsizdi sen çok iyi birisin ama ben ilişkiye hazır değilim benden daha iyilerine laiksin dedi
Hislerin belirsiz olması kafa karıştırıcı olabiliyor, ama bu onun dürüst olduğunu gösterir. Zamanla belki duyguları şekillenir, ya da yeni biriyle tanışıp yeni başlangıçlar yapabilirsin. Kendine değer ver ve moralini yüksek tut! 💪✨ Hangimiz mükemmel ki, en iyisini sen bilirsin. 😊
Ama ben ona kötü davranmadim onun yüzünü hep güldürdüm
Sence Instagram dan engellememesi bir kapı aralarmi ileride