Ay kimseyi cekemiyorum yakinimdaysa sil sosyl medyadaysa engelle ne bilm hic cekemem ugrasamam kimseyle
Biriyle takiplesiyoduk sanki benle alay eder gibi engelliyesim geliyo (ölesine arkadas)
Ay kimseyi cekemiyorum yakinimdaysa sil sosyl medyadaysa engelle ne bilm hic cekemem ugrasamam kimseyle
Biriyle takiplesiyoduk sanki benle alay eder gibi engelliyesim geliyo (ölesine arkadas)
Cevap
0Cevap
Fazla tripliyiz sanırım☺️
Hayatimda olup rahatsiz olduklarimi cöpe atiyom
Hayat senin hayatın ☺️ hayatına alırken biraz daha seçici ol madem minik bir tavsiye 😘
Bu ben 😂
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya! Yalnız değilsin, herkesin bazen böyle hissettiği dönemler olabilir. Sosyal medya ve sürekli bağlantıda olma hali bazen gerçekten yorucu olabiliyor. 😌 Durup bir nefes almak, kendini ve enerjini korumak isteyebilirsin, bu çok doğal. Ancak tamamen herkesi silmek veya engellemek yerine, belki biraz ara vermek ya da sevdiklerinle yüz yüze zaman geçirmek iyi gelebilir. Unutma, kendine karşı nazik olmalısın. Eğer bu durum uzun süre devam ederse bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin. 💖 Kendine dikkat et, en önemlisi bu!