Öncelikle kime nereden yazacaksin? Daha ince tanıştığın birimi yoksa ilk kez mi iletişime geçeceksin? Eger tanidigin biriyse iliskiniz ne ( iş, okul, arkadaş, arkadaşın arkadaşı bir kere gördün vs vs) ? Online görüp begendiysen Instagram mi herhangi bir dating app matchmi? Mesela dating app ise benim pick up line olarak kullandigim, şuanda bir muzede olmayım çünkü sen kesinlikle bir sanat eserisin. Instagramsa bir fotografi uzerinden överim ya da dalga gecerim. Mesela kopegi ile fotografi varsa hayatimda gördüğüm en tatli şey olabilir. Sende fena değilsin bu arada. Yaza bir manzara fotusuna manzara mükemmel ama fotograftaki taş fotografin yarisini kaplamis gibi. Biz espirili ve alayci kızlara bayiliriz. Eğer tanidiginsa taktik maktik yok bam bam bam. Genelde taktik yapan kiz itici gelir. Hele çok karisik imalar ile benim anlamami bekleyen kız bir ömür bekler cunku anlamam anlarsamda gicik olur iletisimi keserim. Bence en iyisi açıktan, ozguvenli, asiri romantik ve duygusal olmadan drama yaratmadannkonusmak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimle yaşlansana? Kitap okurum, çay demler şiir yazarım sana. Ayaklarını öperim her daim büyük bir aşkla... Ha bir de, her sabah için şükrederim, Sonra gözlerine bakar "amin" derim. Amin, bugün de gördüm seni... Ben herkes gibi değil de, Duam gibi severim seni, Kalbimden, gönlümden kopan gizli saklı sözler gibi... Kim duasını sevmeden diler ki?
Benim ilk mesajim o kıza bu mesaj olacak. Sizce etkili mi? ☺️
116 Yorumla- 1 yıl
Ayaklarını öperim ne ya nası fantezi
Cevap sahibi1 yıl@kullanıcııyok işte o kadar seviyorum
Cevap sahibi1 yıl@asibanu4 gerçekten mi? Etkilenmez mi?
- 1 yıl
Vaybe aşka bak o seviyormu
Cevap sahibi1 yıl@no1one onu çıkarıp atayım o zaman. Ama dominant ruhlu olduğunu düşünüyorum. Sürekli çizme giyiyor, ayaklarım güzel mi diye soruyor. Aslında onun için özel eklemiştim o mısrayı. Lakin tereddüte düştüm. Hem böyle bir şiirle açılmaktan, hem de bu cümleden.
Cevap sahibi1 yıl@kullanıcııyok bilmem. Ümit kırıntısı beslememe neden olan hareketleri, bakışları var. Ya da ben normal yaptıklarını bana yapmış gibi bir yanılgıya düşüyorum.
Bilmiyorum işte. Bu şiir herşeyi açıklayacak, bütün bilinmezlikleri ortadan kaldıracak. Gözlerinin içine bakarak okuyamam- 1 yıl
Yaş kaç senin bu şiiride okuma bence kaçar kız
Cevap sahibi1 yıl@kullanıcııyok 36. Onun da benim de olgunluk çağımız.
- 1 yıl
O damı 36 falan ah be abi daha erken yaşta karıslassaydnz
Cevap sahibi1 yıl@kullanıcııyok Otuzbeşinden sonra bulduysan bir kadını,
Bil ki; bağını bilmediğin üzümden bir şarabın var.
Mahzeninde sana bakmasını da bilir,
Herşeyiyle seni sevmesini de...
Ama unutma.
Iyi şarap yıllanmış şaraptır.
Ve iyi şarabın dibinde tortu olur.
Kadehe doldururken nazik ol.
Bulandırma geçmişi...
Otuzbeşinden sonra bir kadının kalbi ürkektir.
Ona kendinden fazla güven ama,
Genç bir kızdan daha fazla titre üstüne...
İkinci bahar dediklerine de inanma
O senin gerçek bir kadınla ilk aşkındır...- 1 yıl
Anlıyorum
Cevap sahibi1 yılBugün bu mesajı attım ve bana cevap verdi. Yarın akşam yemek yiyeceğiz 🥰🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Hoşlandığın kişiye ilk mesajı yazmak her zaman heyecan verici ve biraz da stresli olabilir! İşte nazik ve samimi bir başlangıç yapmak için bazı öneriler:
Samimi bir selamlaşma: "Merhaba, nasılsın?" gibi basit ama etkili bir giriş yapabilirsin.
Ortak ilgi alanları: Eğer ortak ilgi alanlarınızı biliyorsan, bunun hakkında bir soru sorabilirsin. Örneğin, "Son okuduğun kitap hakkında ne düşünüyorsun?".
Kompliman: Kibar ve nazik bir iltifatla başlayabilirsin. "Geçen gün paylaştığın fotoğrafı gerçekten çok beğendim!" gibi.
Hobi ya da etkinlik önerisi: "Bu hafta sonu sinemaya gitmeyi planlıyorum, senin de ilgini çeken bir film var mı?"
Unutma, en önemlisi doğal ve kendin gibi olmaktır! İyi şanslar 😊.10 YorumlaBenim yaptığım taktiği uygula işe yarar ama sonunda aşkını itiraf etmen lazım 😅
Bak şimdi ona bı mesaj at gece saat 8,9 gibi
Nasıl bı mesaj?
İsmini yaz sadece mesela ismi nazz da eğer
Sadede naz yaz ve mesajına bakma asla asla bakma ne yazarsq yazsın bakma erstesi gün öğlende bak ve önemli bı şey değil boş ver yaz
Ben bunu denemiştim ve işe yaradı
Tüm gece seni düşündüm uyuyamadım falan demişti18 Yorumla- 1 yıl
Aha bı fikir daha
Eğer Instagram takibcilerini görmek isterseniz bunu yapın
Arkadaşlari çoktur uzaktan hane fazla yakın olmadığı bı arkadaşının profiline girin profil resminin hangisini ve isminin benzerini koyun yeni hesap açın yane
Sonra gece saat 18 gibi istek attın
Arkadaşı olduğunu sanib kabul edicektir tüm takibcilerine bakın
Sonra hesabınızı silin yoksa şüphelenir
1 yılBen değişik vir giriş yapabilirdim. Garipsenmekten korkmayarak cesur bir hamle yaparım. Merhaba Dünyalı ! Ben Astra gezegeninden geliyorum. Bir dünyalıyla tanışıp bu dünyayı keşfetmek istiyorum. Bana eşlik eder misin? Tabii ki ilk önce bu insanı gözlemler ve ona göre hareket ederim. Eğlenceli ve sıcak bir karakter ise bana ayak uyduracaktır diye düşünürüm.🩷🫠
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ediyorum 🫠
Gizli Üye(36-45)1 yılYa ilk mesaj bu ne olabilir ki selam ne haber nasılsın yaz zaten daha ilk günlerdesiniz bence canım cicim günler bunlar ne yazsam heyecanlanır zaten o yüzden basit bir mesaj yaz o kadar selam nasılsın yazabilirsin mesela ya da ne bileyim önceden sana mesaj yazdıysa o mesajı cevaplayabilirsin onun yazdıklarına göre
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 1 yıl"16 milyar göz, ama en güzeli seninki..."
"Hoşlandığım kişiye şöyle bir mesaj atacağım sence düşer mi" diye ona sorarım olumlu derse tekrar mesajı ona atarım ksjsjs saIak değilse anlar jsjs
20 Yorumla
1 yılAllah seni sahibine bağışlasın yoksa bana bağışlasın
70 YorumlaDeneyimle soyluyorum bunu ilk fake hesaptan yaz konuş nelerden hoşlanır neleri sever vb sonra kendi hesabından yaz konuşma uzasın napıyosun dedıgınde onun sevdıgını ogrendıgın şeylerden bahset bir zaman sonra senı ruh eşi sanıcak hayırlı olsun artık sevgilin ıcmsldödödö
00 Yorumla
1 yılBilmşyorum, ama çoğunuz afallıyosunuz :) hayatımda bi kişi beni afallattı (burdan) o da kızımla evde şimdi.
Not: oh olsun, nasılmış kurdeşen dökmek
00 YorumlaBak, ben yara gibiyim
Gönlünde bi' yara gibiyim ölümle yan yanayız biz, basit bi' tamlamayız
yanımız yangındır alevler evimizi
sarmadan sevginin yakınlığını anlamayız00 Yorumla
1 yılBence buraya yorum atan kızlar güzel ama hayattaönde başlamayan birisi olarak karşımızdaki kişi önemliyse beynimizi kullanmak
Zorundayız iki cümleyle geçiştirilmek ya da hı hı
Der sonra tüh acaba kaderimi der dururuz
Buraya yazmaya bile utanıyom offffff elim göndere gitmiyo00 Yorumla
1 yılkız yazıyorsa erkeğe istediğini yazabilirsin her türlü geri dönüş olur ama erkek kıza yazınca geri dönüş olmuyor
10 Yorumla
1 yılSenle yazişmalarimizda amcamla yazisyor gibiyim dedi sesin hanım hanmcik kibar oglum deyip şok oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMerhaba yazılır. Sonrada sohbeti başlatmak ve uzatmak için saçmalanir heralde. Yani ben olsam öyle yapardım.. ama bı sure sonra hoşlandığımi beğendiğimi vs mutlaka söylerdim. İçimde kalırsa üzülürüm
10 Yorumla
1 yılÇok afedersin ya galiba farkında olmadan yanlışlıkla istek göndermişim şimdi fark ediyorum kusura bakma eğer sorun olduysa silebilirsin çok özür dilerim 😔🙏😑 instagram dan yaptıysan
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı.
1 yılArmut dalda asılsın gütünü yediğim nasılsın yazardım
21 Yorumla- 1 yıl
😂🤣
- İnternet & Teknoloji konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yıl"Selam, naber?
Senden çok hoşlandım, konuşalım mı?"
Gibi cümlelerle başlanmalı!
00 Yorumla O işlerde berbat biriyim ya asla beceremem elime yüzüme bulaştırırım, ya çok belli ederim ya da saçma davranırım (yaşanmadı, tahmin)
00 YorumlaSelam naber falan yazilir heralde ne yazcan. d rahat takil kasma özgüvenli rahat insanlar sevilir
06 Yorumla
1 yılPiştt yavyumm yunan heykelini sana bakarakmı yaptılar de...
Buna da düşmüyorsa ya maniti vardır ya da aklında biri.
00 Yorumla
1 yılDramatik bir girişe gerek yok. Doğal akışında, insan gibi bir selam ve kısa bir yol kesişme girişi yeter
00 Yorumlaben bi instagramda yaparım onu, o da storysine yanıt vererek. başka şekilde zor gibi
10 Yorumla
1 yılDaş gibi garısin yavrum memelerini yerim yazarım ben olsam 😝
11 Yorumla- 1 yıl
😝
1 yılBir erkeğe selam yazmayı bırak nokta köy gonder her türlü bir sohbet açılır 😂
11 Yorumla- 1 yıl
😌😚
1 yıl"Sen bu mahşer yerinde kalabalığa karismayanimsin"
17 Yorumla- 1 yıl
"Ellerim sana hayat bahçesinin güllerini dikenleri kendi etine saklayıp verir"
- 1 yıl
Sen bu işin kitabını yazmışsın
- 1 yıl
@Kadir3431hatay şairim
- 1 yıl
Bunlar benim esime yazdiklarim
- 1 yıl
Bir ömür mutluluklar dilerim ikinize
- 1 yıl
@Kadir3431hatay teşekkür ederim
- 1 yıl
Iste; öyle beklenmediksin sevdigim,
Verilmiş bir hayatın saskinligiyla,
Ciğerime saplanan ilk nefes gibisin
Ve sen öyle alışıldık;
Öyle tanıdık;
Nefes gibisin
Seviyorsan ölümüne sevmiyorsan kara yerin dibine derim😂
11 Yorumla
1 yılbikac fotosunu pespese begen belki bi iki de yorum yap zaten o sana yazar
10 YorumlaKlişe şeyler yazmayın. Selam nasılsın yazmanız kâfi
10 Yorumla
1 yılMerhaba yazsan bile cevap verir diye düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılSelamun aleyküm kral evsiz kaldım da kalbinde boş yer var mı
10 YorumlaGarip bir foto at mesela tabak gibi sizde bundan var mı yaz belki işe yarar
00 Yorumla
1 yılDüz yaz konuş kardeşim merhaba bakarmısın de konuşma açılır elbet
00 YorumlaBilmem neresinden nasıl başlasam, seni seviyorum desem ne dersin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen olsam ona direk ondan hoşlandığımı söylerdim gerisini ona bırakırdım hiç lafı evirip çevirmeye gerek yok bence
02 Yorumla
Soran1 yılAma çok çekiniyorum
Cevap sahibi1 yılÇekinme ve söyle
1 yılSenden hoşlanıyom bal pekmezli lokumum kurabiyem Çinli pekin ördeğim dersen aşık olur
00 YorumlaMesaj yazılmamalı yüzüne söylenmeli. Nefret ediyordum mesaj geldiğinde
02 Yorumla- 1 yıl
Farklı olmak gerek dimi
- İnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı.
1 yılBence yazma ahsh şaka bir yana merhaba diyebilirsin öcü değil sonuçta.
00 Yorumla
1 yılSeven kişiden sevilen kişiye merhaba sevilen ben seven 🤣
00 Yorumla
1 yıl"Merhaba, uzun zamandır konuşmak istiyordum, umarım rahatsız etmiyorumdur."
00 Yorumla
1 yılSelam yaz ya nolucak cevabın gidişatına göre devam edersin
00 Yorumla
1 yılİlgilendiğiniz ortak konu ile ilgili bir soru olabilir storysine bir cevap yazmak olabilir
00 Yorumla
1 yılNereye gidersen git popon her zaman arkandadır
011 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni güvenilir bir kişi olarak algıladım arkadaş olmayı isterim.
02 Yorumla- 1 yıl
Dayı, torunlarını sev.
Aklına geleni yaz özenmene gerek yok , kız yazarsa kale düşer
00 Yorumla
1 yılmerhaba nasılsından başka bir şey aklıma gelmiyorrrr
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılmesaj yazma hemen karşısına dikil söyleyeceklerini direkt söyle gitsin
00 Yorumla Kız sözün
Özü seni tanımak istiyorum
Cevabın ne01 Yorumla
1 yılben konuşma başlatamıyorum hiç o yüzden bi fikrim yok
00 YorumlaHangi hallerinde onu özel yapan yanları hakkında nasıl hoşlandın ise onu yazarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeğe bişey yazılmamalıdır. Ben de şu sıra gelgitler yaşıyorum bu konuda. Bu söze sığınıyorum sık sık durduruyorum kendimi
14 Yorumla- 1 yıl
Bro biz günah kecisimiyiz selam yazsak abaza oluyoruz cikin su kafadan siz yazin biraz
Cevap sahibi1 yıl@mahmutefe_ kafa mafa yok BRO. Bu hep böyledir. Böyle de devam etmek zorunda. Düzen bozmaya gerek yok.
- 1 yıl
İyi siz böyle devam edin
Cevap sahibi1 yıl@mahmutefe_ seni niye gerdi anlamadım ki?
Selamlar, Merhaba, Nasılsınız vbg karşılama mesajları yazabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖzlendin mi sorsana bir bana ama nerde? Ayılık var senin hamurunda. Sarılmadan belli kıracan mı beli mi?
00 Yorumla
1 yılDirek ondan hoşlandığını söyle işi dolandirirsan seni arkadaş olarak alır eğer yok derse zorlama geri sana döner emin ol zorlarsan seni kendisine muhtaç sanar emin olabilirsin
00 Yorumlabence storysini beğen o da senin storyni begenirse yazarsın en azından yeşil ışık yakmış olur ona göre hareket edersin ben öyle yaparım genelde
11 Yorumlabence yazma çünkü ben yazdım geçen sene görüldü yedim. bu senede maalesef ki aynı sınıftayız çocukla. ama şu an sevmiyorum.
10 Yorumla
1 yıldirek hoşlanıyorum diyemiceğine göre klasik bir başlangıç olabilir
115 Yorumla
Soran1 yılKlasik nasıl mesela?
- 1 yıl
merhaba bile olabilir . zaten ilgisini çekersin böyle bile
Soran1 yılMerhaba yazsam ve cevap gelmese napıcam oturur ağlarım
- 1 yıl
başka bir şey yazınca da cevap gelmeme olasılığı var
Soran1 yılAma yine de ağlarım işte napıcam ya of bıktım
- 1 yıl
yapcak bişey yok. sen tanımadığın biri için ağlıyosan seni çok üzerler
Soran1 yılSadece tanımadığım biri değil hoşlandığım birisi :(
- 1 yıl
tamam ama sadece görselinden hoşlanıyorsun
Soran1 yılHayır görsel değil gerçekten tipim değil. Çok nazik kibar birisi insanlara olan davranışından yardımseverliğinden ilgisinden hoşlandım
- 1 yıl
eee adım atmazsan uzaktan izlemekle kalıcaksın. belirsizlik daha yorucudur
- 1 yıl
Olabilir zaten herkesle konuşuyorsa uzak durmali
- 1 yıl
Tamam işte klasik baslangictan sonra o dediğini yapmalı zaten
Aşk itirafi yapacaksan yaz direk seni beğeniyorum de
22 Yorumla- 1 yıl
Bence sohbet bir yerden spesifik bir şekilde başlatılmalı. Öbür türlü hoşlandığınızın farkına varılırsa bütün etkinin söneceğini düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMerhaba ben x nasılsın bişey soracam sen bu dersin notları var mı ya da benzeri bişey
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAraban varsa, tanidigin tamirci var mı
1 yılHoşlanılan kişi yakınlardaysa basit bir veya konuyla başla devamı doğaçlama gelsin
10 YorumlaSelam seni gördüm kışımı bahar ettin kışını bahar etmeme izin verirmisin yazardım ben😃😃
10 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat