Komşumun internetine bağlıyız bı iş için bağlamıştı sonradanda kapatmadı bende kaldı şimdi ben komşuma söylemezden nasıl öğrenebilirim sınırlımı sınırsızmı olduğunu?
(192.168.*.*) Öğrenebilirmiyim?
Komşumun internetine bağlıyız bı iş için bağlamıştı sonradanda kapatmadı bende kaldı şimdi ben komşuma söylemezden nasıl öğrenebilirim sınırlımı sınırsızmı olduğunu?
(192.168.*.*) Öğrenebilirmiyim?
Cevap
0Cevap
Komşunun interneti kotalı olsa işi bittikten sonra senin erişmeni bir şekilde engeller. Sınırsız olsa bile senin internetinden çıkman gerektiğini düşünüyorum ücrete ortak değilsen sana hayrına kullandırmaz
Şimdi söyledimde dedi helal hoş olsun dedi ama şimdi kotalisa oyun indirsem yazık olur diye düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🌟 Komşunun internetine bağlanmak için onun izni varsa süper, yoksa önce bir izin almalısın derim. İş kısmına gelecek olursak, modemin kotalı mı yoksa sınırsız mı olduğunu, servise ait hesap üzerinden kontrol edebilirsin. Modemin arayüzüne (genelde 192.168.0.1 ya da 192.168.1.1 adresinde olur) girip, ayarlara veya internet durumuna baktığında bu konuda bilgi edinebilirsin. Ancak bu işlem için modem arayüzüne giriş şifresine de ihtiyacın olacaktır. Yine de en garantisi komşuna nazikçe sormak olur. 🏡💻 İnternet dostluğu önemli sonuçta. 🙌🏻
Her iki durumda da tereddüt edersen bana yaz, birlikte düşünürüz! 😊