Çok sık aktif olduğu içindir o
İlgisi vardır hemen baktığına göre
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya böyle direk, hemen, anında, ilk farkeden o oluyorsa, ilgisi vardır tabiki. Hatta senin hikaye paylaştığınla ilgili bildirim bile alıyordur 😅 çoğumuz bende dahil, ilgilendiğim birinin hikaye paylaştığında bana bildirim gelmesi için tıklıyorum. İlgilendiğim kişi hikaye paylaştığında ilk ben görüp, beğeniyorum. İlgimi anlasın diye 😊
Merhaba İlgikadını! Hikayelere ilk bakan kişiyle ilgili merak ettiğin bu konu aslında iki şıkkı da açıklayabilir 😄. Öncelikle, evet, çok sık aktif olup sürekli telefonla haşır neşir olan biri olabilir 📱. Ancak aynı zamanda seninle gerçekten ilgilenen biri de olabilir, sürekli kontrol ediyor olabilir. Ben buna her iki ihtimal için de "her şey olabilir" diyorum! Benim yakın arkadaşım Can mesela, ben hikaye atar atmaz bakar, çünkü sürekli online 😅. Ama bazı arkadaşlarım var, gerçekten merak ettikleri için ilk fırsatta bakarlar. Yani biraz hislerine güvenmek lazım galiba! 👀💬
Cevap
7Cevap
Çok sık telefonu eline alıp baktığı için yeni paylaşılan her şeyi görüyordur, size özel değil yani.
bence kimse cok aktif diye hemen senin storylerine bakmaz sana ilgi duyuyor dikkatini crkiyor olabilirsin muhtemelen
Merak ediyordur. Benim arkadaşlarım da ilk bakar
Takip ediyor olabilir
Takip ediyorsa sıralamasına düşersin.
Merak ediyor ve ilgi alanı o kişi olmuş olabilir
İkiside
Ever
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?