1 yılYokluk kötü şey bilir misin yokluğu ki? Ah bir bilsen... şimdi o karın yanında bir tane kadın alacak sıcacık sarılacağım Ondan sonra hafiften seviştikten sonra sahip olmak için Bacakların arasından çıkmayacak sıcacıktır biliyor musun koyunu girdim sıcacık olur ya sıcacık bir şey yok mu Çok kötü bir şey lanet
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBizim milletimiz koyun gibi nereye çeksen oraya gidiyor bir ara airfryer böyle furyası oluştu sonra Dyson süpürge bu ara dubai çikolatası moda normal yani çok garipsememek gerek popüler kültür ve köleleri
02 Yorumla- 1 yıl
Hahah koyun sürüsü gibiler demi daha komigi var Metro çıkışında sağ tarafta dolu herkes oradan çıkmaya çalışıyor sol taraftada var ama bomboş kimse çıkmıyor koyun mantığı hahahha
- 1 yıl
@Redamancy-4 aynen öyle 👍 bizim millet herşeyi abartmaya bayiliii bayiliiiii 🤣🤣
İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Paylaşım yapmadım ama yağdığını görünce aaa kar yağıyor diye içten içe sevinip bir bağırdım babam yerinden sıçradı 😂Karı çok seviyorum en sevdiğim mevsimdir diyebilirim kendi açımdan bakarsam.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılFıstığım napak kar gören masum köylü gibiyiz 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Demekki 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı. Beyaz renk insanda pozitif etkiler uyandırdığı için birde uzun zamandır görülmedi için olsa gerek ❤
12 Yorumla- 1 yıl
Demekki oyuzden olabilir 👍👍❤️
1 yılKüresel ısınmadan dolayı kar görmek mucize oldu hem de görsel olarak çok romantize ediliyor o yüzden bence
11 Yorumla- 1 yıl
Kimbililir belkide 🤗
Ay kesinlikle dünden beri köyden indim şehire gibi bahçeme daldılar kar sanki ilk defa görmüş gibi yeri çekiyordu kadın
13 Yorumla- 1 yıl
Ya hiç sorma 😂 bende nereye baksam Storyleri ile dolu bir tane de değil ki 5 10 tane çekilip atmışlar 😂 sanırsın Türkiyeye ilk defa kar yağıyor 😂 bizim millet herşeyi abartmaya bayiliii bayiliiiii 🤣
- 1 yıl
😂😂😂🙈🙈
Uzuuuun zamandır görmüyordum ben gerçekten ama yine de paylaşmadım :D
23 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 bende daha paylaşmadim dur ortalik biraz durulsun öyle paylaşırız 😂😂
- 1 yıl
Durulsun 😄😄
İnternet & Teknoloji konusunda 361 cevap paylaştı. Çok güzel değil mi ama bembeyaz heryer sksndk
213 Yorumla- 1 yıl
Canım tabiki güzel ama sürekli story atmanın da bir anlamı yok ilk defa yağmıyor sonuçta 😂 bizim millet herşeyi abartmaya bayiliii bayiliiiii 🤣
- 1 yıl
Yapma yanarızzzzz 😂 Allah seni bildiği gibi yapsın emiii 🤣😂
- 1 yıl
Senin elbisen yırtıla emiii 🤣 inşallah görmem çok gülerdim sana
- 1 yıl
Yaa bunu yapma lütfen kar lastiğini takmadan kış önlemini almadan trafiğe çıkma lütfen hem kendine hem çevrene risk olur Allah korusun 🙏 dikkat et olur mu
- 1 yıl
Yok gülerim derken ben normal kar Storysi olarak düşündüm oyuzden dedim yazılanı sonradan fark ettim , Allah korusun ya oyie deme rabbim kazalar belalardan korusun bizde kar yağışı oldumu güzelliği ile birlikte çilesi rezilliği trafiği de beraberinde getiriyor
- 1 yıl
Çok şükür 🙏 ama sen yinede ihmal etme olur mu yol hali belli olmaz
- 1 yıl
tamam şimdi artık öğrendin tedbir senden takdir Allah'tan
- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
1 yılHe ya millet kar görünce sanki ilk defa yağıyormuş gibi davranıyor😂
24 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 hemde nasıl herkes video çekmeye koşmuş 🤣🤣
- 1 yıl
Hee millet at koşturur gibi video telaşında reklam peşinde ne olsun 🤣🤣
- 1 yıl
Haha 😂 valla ya
- 1 yıl
Hee hepsi primci özenti yaa valla bizim toplum akıllanmaz 😂🤔😉
Ne kadar güzel görünüyor öyle.
Ben de kar görsem hemen bir story atarım kesin 😄210 Yorumla- 1 yıl
Yapma yanarızzzzz 😂
- 1 yıl
Çok atan var şu an 😂 dur bir ortalık durulsun bir kaç gün sonra at bari 😂
- 1 yıl
Neresi orası peki?
- 1 yıl
Evet o taraflara yağmıyor hiç İzmir'e filan bak işte , den gelip resim cekulsen bu gayet normal bir şey olur ama biz sürekli görüyoruz hem de ne rezilllikler yaşıyoruz trafik , yolda kalmaları , zincirleme kazalar , vss bizde bu çok klasik normal bir mevsim geçişi
- 1 yıl
Bizde kar güzelliğiyle birlikte yanında. Zorlukları. Çileyi beraberinde getiriyor
- 1 yıl
Amin canım inşallah 🙏 özellikle çalışan emektar kardeşlerimize, öğrencilerimize , toplu taşıma sürücületimize. Allah kolaylık versin inşallah 🙏🥰❤️
Bende bunu çok sorguluyorum yağmur gibi o da bi hava olayı yani neyini abartıyosunuz 😂
23 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle 👍 ya atlan resimleri videoları görmen lazım sanırsın uzaydan UFO gelmis 😂😂 her yil yağıyor bu kar zaten ilk defa mi gördün 😂 ooo bizim millet herşeyi abartmaya bayiliii bayiliiiii 🤣🤣🙈
- 1 yıl
Bayılırızzzzzzzz 👍👍🤣🤣🤣
1 yılBizi mutlu eden şeyler her zaman ilk gibi gelir ve mutlu oluyoruz kar yağınca
11 Yorumla- 1 yıl
Belkide olabilir 👍🍥🌺
1 yılAsırda bir başka şehirde kar gören Adanalılar üzgün, ilk defa görüyoruz ondan öyle davranıyoruz 🤣.
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılSosyal medyaya malzeme olsun yeter kafasındakiler işte..
13 Yorumla- 1 yıl
Yaa tamam insan resim video da atar sevinir amenna ama 5 10 tane story atmanın da bir anlamı yok 😂 sanırsın Türkiyeye ilk defa kar yağıyor 😂 bizim millet herşeyi abartmaya bayiliii bayiliiiii 🤣
- 1 yıl
Garip insanlar 😂
- 1 yıl
Haha evettt 😂
Kanka bu aralar güzel paylaşımlar yapıyorsun ve çok dikkat çekiyorsun dikkat et kendine 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏🥰😂😂
1 yılİlk defa goriyir sen dokuz ay birine görünce bebek gibi sevinmiyon mu
12 Yorumla- 1 yıl
Heee sürekli story çekip atıyorum 5 10 tane 😂😂
- 1 yıl
Sende at guzelligini
1 yılBen bile durum yaptım Whatsapp da eski flört atmış arkadaşından hemen yapıştırdım durumu 😂😂
14 Yorumla- 1 yıl
Ciddimisin 😂
- 1 yıl
Evet kız resmen bişey atmamı bekliyor attığıma dakikasında bakıyor 😂 ama ikimizde inat ettik galiba yazmıyoruz
- 1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah diyelim ozaman 🙏🏵️😊
- 1 yıl
Hayırlısı bitmesiydi bitirdim ama unutamadım veyada çok alıştım 😌🥺
1 yılArada bir yağıyor diye mutlu oluyorlar galiba maviş Sultan. Çok görme onları mutluluklarını onlar da ondan mutlu oluyor demek ki sadece. Herkes senin gibi her zaman neşeli değil ki 🥰😘🌹
30 Yorumla
1 yılKar cunku beyaz ve etrafın butun sıyahlıklarını yok edıyor her tarafı beyaz ve guzel gosterıyor görünen onca çirkin seyler kısada olsa yok oluyor gozumuzun onunden
13 Yorumla- 1 yıl
👍👍🤗🤗
- 1 yıl
tesekkurler
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋
Milletin acısını paylaşmaktansa bırak da karı çeksinler bari
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı. Abartmak bizim milletimizin işi severiz bunları
34 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru dedun ulaa 😂 bizim millet herşeyi abartmaya bayiliii bayiliiiii 🤣
- 1 yıl
Eyiii halt ettun 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 423 cevap paylaştı. İlk defa kar görenler var ablamin üniversiteden arkadaşı var hayata boyunca hiç kar görmemiş üniversite okulu kütahyada ilk kez kar yağdığını görmüş.😃
20 Yorumlauzun suredir gormuyoz diye heyecanlaniyoruz galiba
11 Yorumla- 1 yıl
Kimbililir belkide olabilir
1 yılKışlıkları daha hazırlamadım desem ( sabah kar yağdı )
14 Yorumla- 1 yıl
Haydaa 😂
- 1 yıl
Valla öyle ama ben üşümüyorum pekmez tahin bal sağolsun
- 1 yıl
Hadi bakalım afiyet olsun şifa niyetine diyelim 🙏🏵️🙋
- 1 yıl
Tr de tek seven benim heralde hergün 1 litre iciyorum 😅
dun gece saat 2'de kar oynamak icin kutup ayisi gibi giyinerek disari ciktim. ne derseniz diyin her kar yagisinda ilk defa kar gormus gibi davranacagim 😁❤️
10 YorumlaBi yerde yemek yerken yemeği neden paylaşıyorlar onu sorgula ilk önce 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Olur bir ara hatırlat o konuya da bir el atalım olmuyor böyle 😂😂😂
1 yılHer sene oynayacak kadar dolu dolu yağmıyor kiiii o yüzden. Bir de belki güneydekilere nispet yapıyorlardır sonuçta onlar da yazın full deniz kum güneş😜😜
10 Yorumlavalla ne yalan şöyleyim ki şimdi hiç kar görmedim değil ama işte insan psikolojisinin farklı bir etkisi benden ilk yağdığında ilk defa karı görmüş gibi heyecanla seyrediyorum
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 411 cevap paylaştı. 
Kendi imalatımız😊 Özlüyoruz çünkü.😊
00 Yorumla
1 yılBak bunu ben de anlamıyorum her yerde kar story'si Dubai çikolatası gibi kardan da bıktırıyorsunuz
10 Yorumla
1 yılÇağ gösteriş çaği çünkü. Olagan şeylerin bile gösterisini yapar oldular.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 bizim millet herşeyi abartmaya bayiliii bayiliiiii 🤣
1 yılTamam güzel bir görüntü de, bu kadar fazla paylaşmanın sebebinin etkileşim almak olduğunu düşünüyorum. Ana sebep görüntü değil bence
10 YorumlaBu da benden olsun baldız ^_^
10 Yorumla
1 yılbende öyle davranıyorum ajsjsj çok kar görmüyorum ondan yıllar oldu özledim yaşadığım yere yağmıyor 😢
10 Yorumla
1 yılBayağıdır yağmadı özledik yeni yıla yeni kar tertemiz hava inşallah bizede yeni başlangıç lar🥰🤗
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBu sene ilk defa gördüler de ondan, paylaşsınlar nolacak aman
10 Yorumla Çünkü o kadar çok özledik ki.. Kış yaşamayı özledik, kar yağmasını özledik.. ve en en en önemlisi yer altında sular kalmamıştı o yüzden yüzümüz güldü
00 Yorumla
1 yılHwrkes eğlwnce arıyo işte :)
Ama gerçekten ilk kez kar gören yetişkşn birini heyecanına ortak olmak güzel oluyo
00 Yorumla
1 yılEskisi gibi sık rastlanan bişey olmadığından olabilir. İklimlerin değişmesiyle kar yağışları da azaldı dünya genelinde, maalesef
00 Yorumla
1 yılakdeniz sahilinden gelmişler. çok görme. hayatlarında ilk kez çıkıyolar sahilden.😂😂 bırak eğlensinler dermişim.
00 Yorumlaya ne bilim anlamadım bende. cocukca geliyo bana. kim bakıyor ki o durumlara. sanırım muhabbet olsun diye yapılan seyler.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılE öyle çünküüüü. Buraya bi kar yağsın tüm kombinlerim hazır bi hangi pozu vereceğime karar veremedim onlarında bu akşam kararlaştırırım😋
00 Yorumla Kar yağışına hasret kalıyoruz onun için, millet işi gücü gundemi duruma paylaşım yapmak
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle 👍😂
Görmemişlik işte , seviniyoruz napalım 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Sevinelim tabi efenimmm ama abartmaya gerek yok 👍 bizim millet herşeyi abartmaya bayiliii bayiliiiii 🤣
😂☺️ çok iyiydi bu 👍🏼
11 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 bizim millet herşeyi abartmaya bayiliii bayiliiiii 🤣
İnternet & Teknoloji konusunda 406 cevap paylaştı. Ufak tefek şeylerden mutlu olmaya çalışıyor insanlar. Çokta yadırgamamak lazım.
10 Yorumla
1 yılBence bu tepki gayet normal tamam en olgun sizsiniz
10 Yorumla
1 yılörgütlenme gibi biri paylaşırsa hepsi paylaşıyor
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biraz rutinin dışında değişik bir döneme giriş yapıyorlar yani seviniyorlar bence normal 😄
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBunlar hep dış minnakların oyunu 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle düşünüyorum 👍😂
Keşke bizim bu taraflara da yağsaydı da bende yürüyüşe çıksaydım🥺
10 Yorumla
1 yılbazı şeyler insana pozitif enerji verir kar da böyledir
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 696 cevap paylaştı.
m 1 yılYılın karı yağdığı için ilk defa görmüş olabilirler..
00 Yorumla
1 yılSeviyore🤩
Evinde sıcak kaloriferi başında güzeldir, kar.00 YorumlaBenim kardeşim çok sevindi Esma bak bak diyor bide😂🤦🏻♀️
00 Yorumla
1 yılCünkü epey zaman kar yağmıyor kış mevsimi boş geçiyor yıllarca böyle olunca insanlar bir kar gördümü mutlu oluyor farklı geliyor herkese
00 Yorumla
1 yılBırakın da insanlar mutlu mutlu yaşasın. Ne önemi var ki? :)
00 YorumlaKara bastım kaydım Kaymaz olaydım o Yerde yatan Hatun üstünden olaydım keşke
00 Yorumla
1 yılÜzgünüm ama buna katılmıyorum çünkü kar her sene yağmıyor İstanbula 😀 en son 2022 de yağdı
00 Yorumla
1 yılBen hala öyleyim 🥹 çok güzel o an ne yapacağını bilmiyorsun çünkü 😂😂🤣
00 Yorumla
1 yılİzmirdeysen öyle davranırsın başka yerleri bilmemde 🤣
00 YorumlaBazı bölgelerde kar 3-4 sene anca yağdığı için şaşırmaları gayet doğal 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne