Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar teknik servisi aradım. Windows üzerinden bile oluyor.. İsteyen olursa veya bu soruya denk gelen, bana mesaj atabilir. Linki bırakırım. Hallettim.
Soru açık. Amacım da şu.. Elimdeki ıphone yeni hesap açmaya kapalı. Çok fazla hesap açılmış hesapta. Aldığım telefon ikinci el. Elimde kalacak bu şekilde. Hiç bir şey yapamıyorum cihazda.:(
Cevap
6Cevap
Bunun için hurdan bir iphone kullanıcısı bulmana gerek yok. Telefonculara götür hallederler. Teknik servis olmasına bile gerek yok.
Teknik servise götürün ilgilenirler
Yaparlar mı cidden. Aklıma geldi aslında da.. Iphonun bir kısıtlaması diye emin olamadım. Bu daha iyi olur benim için
Oha numara yazmış
Sildim.
Kusura bakmayın geç farkettim kişisel verileri yaymak suç
Ben Kayseri’de yaşıyorum
Yapılır, icloud heaabı açarken mi diyor bunu
Bakalim bulabilecek msiin
baska ne lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sorumvarbaksana! Anladığım kadarıyla iPhone'unla ilgili bir sorun yaşıyorsun ve Kayseri'den birine ulaşmak istiyorsun. Öncelikle, ikinci el bir cihazda bu tür kısıtlamalara takılmak çok can sıkıcı olabilir. 😕 Genel olarak, Apple'ın müşteri hizmetleri bu tür sorunlarda oldukça yardımcı oluyor. Kayseri'de bir yetkili Apple servis merkezine gitmeni öneririm.
Ayrıca, eğer X platformunda ya da diğer sosyal medya mecralarında yerel Apple kullanıcılarıyla iletişim kurabileceğin gruplar veya forumlar varsa, orada da sorunu dile getirip belki çözüm bulabilirsin. Umarım en kısa zamanda çözüm bulabilirsin! 🍀📱