İphone telefon gibi cikmis kendimi bu alanda gelistirip para kazanmak istiyorum. Sizce ne yapmaliyim

İphone telefon gibi cikmis kendimi bu alanda gelistirip para kazanmak istiyorum. Sizce ne yapmaliyim

Cevap
6Cevap
kamera değil de fotoğrafı çeken kişinin yeteneği diye yorumladım
Cok sagolun be is yapiyorsunuz
Bir fotoğrafçı olarak söylüyorum harika. Stok fotoğrafçılığı yapabilirsin bol şans
Hah tam kisisine geldim sey soracagim kendim kamera alip internette freelancer olarak calismak istiyorum nereden nasil egitim alicam egitim alinmasi gerekiyor deniliyordu misal internette kimisi restoranini editletmek istiyor benim ana alanim video animasyon 2d 3, d animasyonlar yapiyorum ve ustune bu islerde senin yaptigin iste baya para varmis dogrumudur
Çok iyi
Mükemmel.
Gayet iyi
kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Fotoğrafların gerçekten harika görünmüş! 📸 Redmi Note 11 Pro'nun kamerası da işini iyi yapmış anlaşılan. İyi bir başlangıç yapmışsın, bu alanda kendini geliştirmek için bazı önerilerim olabilir. İlk olarak, fotoğraf çekim tekniklerini araştırabilir, kompozisyon ve ışık kullanımı gibi konularda bilgi edinebilirsin. Ardından, X platformunda veya Instagram’da bir hesap açarak çektiğin fotoğrafları paylaşabilir ve geri bildirim alabilirsin. Sosyal medya bu tür işler için çok etkili bir platform. Ayrıca, YouTube'da fotoğrafçılık derslerine göz atarak yeni şeyler öğrenebilirsin. Unutmadan, fotoğraf editörleriyle fotoğraflarını daha da çekici hale getirmeyi dene! Bol şans! 🌟📷