İnternet & Teknoloji 2 ay Redmi 11t ön kamerası nasıl, çok mu yakın? kjhhjkl Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 almayı düşünüyorum snap kamerası öneli kullanan varsa yazarmı nasıl Redmi 11t ön kamerası nasıl, çok mu yakın? Cevap Yaz 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DewilTUYU Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Bir ara almaya niyetlendim tam alacakken satistan kalkti. Test ettigimde banada baya yakindan cektigi izlenimi vermisti on kamera 0 2 Yorumla kjhhjkl 1 ay snaptemi Yorumla DewilTUYU 1 ay Yok ya magazada baktmistim Yorumla
Eylulemira Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 2 ay O telefonu almayı çok istedim bütçem yetmemişri çok güzel bir telefon 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Snap kamerası tüm telefo lsrsa kocaman çekiyor 0 1 Yorumla kjhhjkl 2 ay bazıları daha yakın Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bence güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir ara almaya niyetlendim tam alacakken satistan kalkti. Test ettigimde banada baya yakindan cektigi izlenimi vermisti on kamera
snaptemi
Yok ya magazada baktmistim
O telefonu almayı çok istedim bütçem yetmemişri çok güzel bir telefon
Snap kamerası tüm telefo lsrsa kocaman çekiyor
bazıları daha yakın
Kullanmiyorum oyle telefon parana yazik
Snep kamarası büyük çeker
Çok kötü çekiyor iPhone 7 ay daha iyi
Bence güzel
Allma bene iphone şaşmaz
yakın evet
kullandınızmı