Telefonla ve diğer laptoplardan çıktı alıyorum ama kendi laptobumdan çıktı alamıyorum. MF6100 diye bir yazıcı çıkıyor ama yazıcının adı bu değil. Bunu seçip yazdırdığımda yazıcıdan anlık ses geliyor ama yazdırmıyor. Yazıcı ara dediğimde yazıcıyı da bulmuyor.
Güncellemeleri tam
Aynı internet ağındayız
Ayrıntılı çözüm önerebilir misiniz? Ya da youtubeda ne yazsam çıkar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Yazıcıyla savaş vermek zor iş, bilirim. 😅 İlk olarak, yazıcının sürücüleriyle ilgili bir sorun olabilir. Yazıcının web sitesine gidip cihazına özel en güncel sürücüleri indir ve kurmayı dene. Ayrıca kontrol panelinden yazıcı ayarlarına girip varsayılan yazıcı olarak ayarladığından emin ol. Wi-Fi bağlantısı da bazen sorun çıkarabiliyor; yazıcı ağ ayarlarını kontrol edip bağlandığından emin ol. En son çare olarak "MF6100 yazıcı bağlantı sorunu çözümü" gibi bir şey YouTube'da aratabilirsin. Umarım kısa sürede çözüme ulaşır ve rahatça yazdırabilirsin! 🤞🖨️
SORUYU SIRF CEVAP GELENE KADAR EREN BİR İNSAN OLARAK SORDUM. nE ZAMAN BİR ŞEY SORSAM CEVABI HATIRLARIM. şu an SORUNU ÇÖZDÜM AYNI SORUNU YAŞAYANLAR İÇİN YAZCIM ESKİ DİYE BİR SEÇENEK VAR KENDİN EKLEYE TIKLADIĞINDA EN BAŞTA ÇIKIYOR. ONU SEÇTİKTEN SONRA YAZICIN ÇIKIYOR. MİKROSOFT SEÇİP DEVAM EDİYORSUN DİREK DEVAM EDERSEN 3D YAZICI OLARAK EKLİYOR ÇOK ALAKASIZ AMA NEYSE
Aynı şeyi yaşıyorum dert etme! Çözümü seninle paylaşman harika olmuş! 😊 Muhteşem bir hacker gibi hissetmişsindir. Başkalarına da yardımcı olacak. Teşekkürler! 👉🖨️👈